Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

randko z 30

Polecane posty

Gość gość
Nie za bardzo w sumie wiem, o co Ci autorze w tej chwili chodzi. Nie odpowiada Ci dziewczyna, to się z nią więcej nie spotykaj, a nie jojczysz, że się wielce wykosztowałeś na mega drogie piwo za 10 zł. x Jeśli o mnie chodzi, to jak słyszę, może się umówimy na kawę/piwo, to mi się nawet z domu nie chce ruszać. Ale jak panny z Twojego miasta nie narzekają, to cóż, tylko rwać ;)

Gość gość
I jeszcze jedno, facet, którego nie stać na piwo za 10 zł, słabo wróży na przyszłość ;)

Gość gość
baba, ktora umie tylko brac, oczekuje imponowania, zabawiania i obslugi - bardzo kiepsko wrozy na przyszlosc. taniej jest zlapac i wyhodowac sobie tasiemca, a tez pasozyt.

Gość gość
18:33: taką wypowiedzią tylko pokazujesz swój poziom. Umawia się z człowiekiem, a nie patrzy na to ile wydał, gdzie zaprosił. Nikogo nie wyrywam, to nie mój świat i nie moja terminologia.

Gość gość
Widze tu jeszcze jedną rozbierzniść w postrzeganiu randki a raczej w sposobie w jaki sie na nią umasiamy i z kim. Jesli poznaje kogoś przez net piszemy juz wiele wiele godzin, mamy mnostwo powysyłanych fotek, znamy sie choć jeszcze sie nie widzielismy to ta pierwsza randka rzeczywiscie bedzie przemyślana i specjalnie przygotowana by była mistyczna i robiła piorunujace wrazenie. Jesli natomiast mamy profil na portalu i wiemy ze druga osoba tez szuka partnera i zamieniamy z soba kilk a zdan w stylu co robisz wieczorem, mieszkamy blisko moze spontanicznie sie poznamy zamiast pisaniny netowej to nikt nie bedzie wymyslał cudów tylko idzie pogadac na piwo do byle jakiego baru.

Gość gość
Oj straszne, ale mi dowaliłeś ;) Już Ty się o mój poziom nie martw ;)

Gość gość
gość dziś W moim rozumieniu zatem to drugie nie jest randką, tylko zwykłym spotkaniem. Poza tym nie umawiam się z facetami z internetu.

Gość gość
Ale mowimy tu ogolnie o randkach a dla ciebie swiat sie kreci wokoło ciebie, co z tego ze sie nie umawiasz, inni sie umawuaja. I to drugie to tez randka bo oboje szukaja zyciowego partnera i w tym celu sie spotykaja

Gość gość
No mój świat się wokół mnie kręci, trudno, żeby się kręcił wokół innych. Skoro dla ciebie wypad na piwo to randka, to już nic nie poradzę. Wiele kobiet nie musi jednak tego w ogóle jako randki traktować. Na piwo mogę się umówić z kimkolwiek, na randkę tylko z kimś, kto mi się podoba, interesuje mnie. Zresztą mam wrażenie, że dla facetów jakiekolwiek spotkanie z kobietą jest już randką, niekoniecznie jest to jednak w ten sam sposób odbierane przez drugą stronę ;) Ale widzę, że to raczej bezproduktywna dyskusja, więc ją zakończę w tym miejscu, szkoda dnia ;)

Gość gość
I tym sposobem doszlismy do tego ze trzeba umawiać sie z normalnymi kobietami a nie z "gwiazdami" które wymagają cyrkowych sztuczek na pierwszym spotkaniu, one siedzą i oceniają a samiec ma skakać w około nich. I nastepuje od razu selekcja naturalna, zapraszajcie do niedrogich knajpek i na spacery - gwiazdy od razu odpadną a normalne chetnie przyjdą bo chcą poznać mężczyzne a nie menu kolejnej resteuracji.

Gość gość
ale o co tyle szumu i po co ta dyskusja? odszedl jakis prawik oferma zyciowa sprzed kompa po 28 latach ktorego mama utrzymuje i pieni sie jak 11 latek, zalosny jestes zakladajac taki temat, wstydu nie masz. Dziwi mnie, ze kobiety 30 letnie z takimi szczylami sie umawiaja ktorzy zachowuja sie jak przedszkolaki, gdzie te kobiety maja oczy, gdzie?

Gość gość
coz za zrozumienie dla innych ludzi, takt, kultura osobista i szacunek. szkoda, ze tak malo jest tak cieplych i dobrych bab jak ty. zawsze kiedy spotykam sie z takim jak twoje zachowaniem, upewniam sie co do koniecznosci eutanazji niektorych indywiduow:D