Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przetrwać? Związek na odległość.

Polecane posty

Gość gość

Z chłopakiem dzieli nas różnica ok 15 km, ale od października idziemy na studia do zupełnie innych miast. On będzie tam mieszkał, ja póki co zostaje w domu. Będzie nas rozbiło 80 km. Nie jest to dużo, ale zajęcia będziemy mieć do wieczora, być może znajdzie się jakiś luźny dzień. Chlopak będzie mieszkał sam,więc pewnie weekendy będziemy spędzać razem. Moje pytanie jak przetrwać taką sytuację? Jest to próba dla związku nie ukrywajmy. Dołącze do niego za 3 lata.

Gość gość
Za 3lata to już nie będzie związku niestety

Gość gość
Jeżeli tylko kochacie się przetrwacie wszystko.

Gość gość
Za 3 lata... czyli zaczynasz szkolę średnioą? Dziecko nie jeden związek jeszcze przed Tobą ;)

Gość gość
Wiesz ile jest fajnych kolesi na studiach, daj sobie z obecnym spokój i poszalej trochę bo potem to już tylko kierat, dom, praca, dzieci.

Gość gość
Nie zaczynamy oboje studia, ale ja robię licencjat w jednym mieście, a na magisterke przenoszę się do miasta, w którym studiuje mój chlopak. Może za krótko jesteśmy ze sobą, żeby mówić o długoletnim związku, ale traktuje mnie bardzo dobrze, czuje się kochana,dba o mnie. A nie było mu łatwo na samym początku. Bo jestem po 3 letnim związku, w którym chłopak traktował mnie tragicznie, do dziś daje mi znaki, że był w moim życiu. Dopiero teraz jestem szczęśliwa. Mój chłopak jest bardzo dobrze wychowany, nigdy nie spotkałam takiego chłopaka z mojego wieku.

Gość gość
Mała szansa ze to przetrwa.

Gość gość
Micha Cię i to jest piękne.

Gość gość
Życie to życie miłość to miłość. Nie wróżę wam szczęścia.

Moje pytanie jak przetrwać taką sytuację? x Utrzymywać regularny kontakt, a poza tym zadbać o siebie i własne szczęście w rozdzielności od partnera. Związki nie są całym życiem, zawsze warto się postarać, by ewentualne rozstanie nie było końcem świata...

Byłam w związku na odległość i mi się udało. Wiecie co jest ważne? Codzienna rozmowa i przypominanie sobie jak się mocno kocha tą drugą osobę.

Gość gość
Nas dzielilo 1000 km. Rok Tak przetrwalismy. Widywalismy sie 1 w miesiacu na 3 dni. Ja zostawiłam wszystko i wyjechalam do niego. Dzis jestesmy malzenstwem. Szczesliwym. Powodzenia

Gość gość
Da się o ile to prawdziwa miłość.