Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka dobrych rad i naukowych faktow jak stworzyc dobry zwiazek (dla facetow).

Polecane posty

Gość gość

1) faceci niezaleznie od wieku, wola kobiety okolo 20 letnie. Tylko co z tego skoro kobiety wola facetow +/- 2, 3 lata od siebie... No ok jak maja 40+ to nagle chca z 5 lat mlodszego... Ale chciec a modz... 2) im ladniejsza kobieta tym bogatszego ma meza, i im brzydsza tym biedniejszego ma. 3) ryzyko rozwodu jest najmniejsze, a seks najbardziej satysfakcjonujacy gdy; maz zarabia 60% budzetu domowego, i wykonuje 40% obowiazkow domowych. 4) najbardziej zadowolone ze swojego malzenstwa sa kobiety, ktore wyszly za maz za faceta, ktory je rozdziewiczyl (swojego pierwszego i jedynego). Im wiecej partnerow seksualnych miala kobieta, tym wieksze ryzyko zdrady i rozwodu. 5) kobiety wola wyzszych, lepiej zarabiajacych, inteligentniejszych od siebie, zaradniejszych itd.

Gość gość
Jesteście pustakami lecącymi na wygląd i wiek. Też mi nowość.

Gość gość
A wy lecacymi na kase i wiek i co?!

Gość gość
racja, w dzisiejszych czasach mało jest kobiet dla których najbardziej liczy się charakter faceta niż jego kasa ale żebyście WY BOGATSI PANOWIE nie poczuli się jak niewiadomo kto napiszę wam teraz coś: faceci z kasą to przeważnie pustaki dla których liczy się fura,skóra i komóra a tacy faceci przyciągają właśnie puste lale materialistki. a facet niepusty (czytajcie: mądry,normalny) przyciągnie dobrą kobietę do siebie - to logiczne, wystarczy ruszyć głową

Gość gość
ja nigdy nie leciałam na kasę i dziękuję Bogu że dał mi taki rozum, bo mam dobrego męża (który nie jest biedny jak teraz pewnie myślicie) który zarabia nie dużo (ja też tyle) i jesteśmy ze sobą szczęśliwi

Gość gość
Dodam też że nie zamieniłabym męża na faceta z kasą lub typowego bogacza bo wiem jacy są faceci którzy mają pieniądze - wiedzą że kupa panienek na nich leci i wykorzystują to! sypiają z nimi, zdradzają żony itd. a wy tępe puste panienki zapamiętajcie to jedno zdanie: FACECI Z KASĄ ZAWSZE BĘDĄ MIEĆ WZIĘCIE U WIELU PANIENEK I BĘDĄ TO WYKORZYSTYWAĆ!

Gość gość
Co wy wypisujecie za bzdury? :D kobiety ZAWSZE wolaly bogatych, tak samo jak zawsze wolaly, wyzszych od siebie. Tak bylo 30 lat temu i 30 000 lat temu i 130 000 lat temu! Oczywiscia zdarzaja sie wyjatki, ale 97% woli takich jak pisze. Nawet czytalem kiedys o jakims typie z afryki co bal sie polowac i byl posmiewiskiem wioski (oczywiscie bez kobiety), jakis podroznik dal mu bron i przekonal, zeby zaczal polowac. W krotce mial kilka zon, kochanki, byl najlepszym lowca w wiosce i to on sie teraz wysmiewal z tych nieudacznikow, co kiedys wysmiewali jego. A te co tu pisza, ze wola biednego, ale byc szczesliwe z nim sa zwyczajnie albo glupie, albo klamia! A potem przymieraja "szczesliwe" glodem.

Gość gość
Czemu sie obrazacie przeciez autor nie napisal nic obrazliwego. Czy to nie prawda, ze wolicie mezczyzn wyzszych, i lepiej zarabiajacych od siebie? No przeciez prawda. Zreszta reszta tez prawda. Nikt tu nie ocenia takiego zachowania jako zle czy dobre. Jest tu propozycja dla mezczyzn by nie starali sie o kobiety z ktorymi nic nie wyjdzie a napewno nic dobrego i tyle.

Gość gość
Up

Gość gość
Odkrywacie wszyscy na nowo Ameryke? Oczywiscie, ze kobiety preferuja partnerow atrakcyjnych pod kazdym wzgledem, tak jak i zreszta mezczyzni. Wszystko inne byloby idiotyzmem.

Gość gość
Ale jak patrze na wybory polek, to nie jest to takie oczywiste - mnie np zadna nie chce, a jestem bardzo dobrym kandydatem na mrza i ojca.

Gość gość
Kobiety ciągną do patologii i kryminalistów, nawet mebelków, oczywiście kasą z przekrętów działa tutaj mocno na korzyść, ale nie jest wymagana. Generalnie chodzi o to, żebyś nie był porządny. Nawet jak masz dużo kasy i jesteś przystojny, ale jesteś uczciwy, spokojny i porządny to kobieta i tak wybierze ćpuna po poprawczakach, menela, alkoholika, gangstera, faceta że schizofrenią i będzie się go trzymać jak mucha g****a. Generalnie chodzi o to, żebyś był w jakis sposób wykolejony i wdawał się w jakieś afery to i dziewczynę znajdziesz i to nawet mając 160 wzrostu i wierzycieli na karku.

Gość gość
ja też sądzę że faceci z kasą to babiarze

Gość gość
wiedzą że panienki na nich lecą bo mają kasę i wykorzystują to. niestety taka jest prawda i nie ważne kto z nas się z tym zgadza a kto nie

Gość gangsterka mi wisi
nie chciałbym kobiety która leci na kase, na co mi taki pustak?