Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate332

małżeństwo odnowione z moim mężem przy pomocy księdza Manuka

Polecane posty

Gość kate332

Małżeństwo odnowione! Oto moja historia dla świata, w jaki sposób odzyskałem moją miłość i uratowałem moje małżeństwo. Bardzo kocham mojego męża tak bardzo, że nawet nie mogę się obejść. Byłem żonaty przez 12 lat z 2kidami i żyliśmy szczęśliwie, aż wszystko zaczęło się brzydkie, a za każdym razem kłóciliśmy się i kłóciliśmy ... było gorzej w momencie, w którym złożył pozew o rozwód ... Starałem się jak mógł, aby zmienić zdanie i zostać ze mną, ponieważ kocham go z całego serca i nie chciałem go stracić, ale wszystko okazało się nieskuteczne ... Wyszedł z domu i nadal poszedł do przodu, by wystąpić o rozwód ... Błagałem, płakałem i próbowałem wszystkiego, ale wciąż nic nie działało . Przełom nastąpił, gdy ktoś przedstawił mnie temu wspaniałemu kapłanowi, który w końcu pomógł mi w ponownym zaklęciu miłosnym ... Nigdy wcześniej nie robiłem takich rzeczy, ale po prostu postanowiłem spróbować niechętnie, ponieważ byłem zdesperowany i pozostawiony bez wyboru ... On zrobił specjalną duchową miłość zaklęcie ... W ciągu 7 dni mój mąż zadzwonił do mnie i żałował całej emocjonalnej traumy, którą mnie kosztował, wrócił do domu i nadal żyjemy szczęśliwie, dzieci są szczęśliwe. Przedstawiłem go parom z problemami na całym świecie i miały dobre wieści ... Pomyślałem, że powinienem podzielić się swoimi doświadczeniami, ponieważ jestem przekonany, że ktoś tam jest potrzebny. Możesz wysłać e-mail do Mancheka Priest przez (lovesolutiontemple1@gmail.com) lub viber +393512671600 Nie poddawaj się, różnica między "zwykłymi" i "ekstra-zwykłymi" to "dodatkowe", więc dokładaj starań, by uratować swoje małżeństwo / związek..

Gość gość
eee księdzu piertolicie bo Franek wcale piwnicy nie ma. Kuźwa, następny "uduchowiony". Bleee