Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez cyckow

Pragnę seksu, ale mam malutki biust

Polecane posty

Gość Bez cyckow

Witam, chciałabym zacząć już uprawiać seks, ale strasznie wstydzę się swojego malutkiego biustu. Nie mam chłopaka, bo na razie wszystkich zainteresowanych spławiam właśnie z powodu piersi. Na co dzień noszę push upy, nie odważyłabym się wyjść z domu bez stanika, nawet śpię w staniku żeby się nie dołować. Jednak popęd mam spory, teraz radzę sobie sama, ale chciałabym poczuć jak to jest z facetem. Co robić? :(

Gość gość
Zrób to ze mną. Lubię bez cycek które lubią ssać i można solidnie sobie ulżyć w pochwie.

Gość gość
Nie rozumiem co mają cycki do braku faceta i seksu... Może nie masz zbyt wiele do zaoferowania niż tylko seks? Gdzie uczucia, bliskość, zrozumienie? Dla samego j****ia to k***a możesz zostać. Tam nie trzeba uczuć tylko chęci i wilgotnej szpary.

Gość gość
Dla faceta to nie będzie żaden problem. On istnieje tylko w Twojej głowie

Gość GoscM
Będziesz piękna i seksowna tylko wtedy gdy sama tak na siebie będziesz patrzeć. To tylko tu na kafe małolaty obrazają kobiety z małym biustem a w realu dla zakochanego mężczyzny możesz ich nawet nie mieć a i tak będzie Cię kochał.

Gość gość
Nie sluchaj idiotów. Masz małe piersi, taka twoja natura. Jak ci przeszkadza to powiększ biust.

Gość gość
17.11 tym właściwym mały się podoba, zboczeniec nich skupi się na swoim targecie.

Gość gość
gość dziś Podbijam Kobiecy biust to przede wszystkim ozdoba kobiet, która przyciąga uwagę mężczyzn. A pociągający to jest przede wszystkim duzy GoscM dziś Rzeczywiście dzieciaku jeśli masz takie podejście do rzeczywistości to nie ma o czym gadać

Gość gość
Jednego z moich znajomych rozczulał mały kobiecy biust, przypuszczam, że nie jest wyjatkiem, nie słuchaj wiec tych, którzy twierdzą, że tylko duże biusty mężczyzni kochaja:) tak na prawdę mężczyzna zakochuje się w osobowosci kobiety, fetyszysta w detalu jej ciała, ktory łatwo zastąpić innym. Wiec olejmy fetyszystow a kochamy mezczyzn:)

Gość gość
Masz malutki ale masz a to już coś. Znam wiele par gdzie dziewczyna ma mały biust a facet jest zakochany po uszy. Po prostu musisz trafić na swoją połówkę;)

Gość gość
Ten sam problem co facetow z malymi fiutkami. Oni tez maja problem ze znalezieniem partnerki bo ogranicza ich psychika. Wiadomo ze w seksie macie gorzej z bodzacami partnera. Dlatego podswiadomie boisz sie ze partner bedzie porzad inna. Nikt ci nie zagwarantuje ze tak nie bedzie a nawet ci powiem ze ryzyko wzrasta ze po kilku latach zwiazku bedzie mu bardzo brakowac u Ciebie biustu. Jedak wiekssosc ludzi ma jakies mankamenty ktorych nie widqc a tez rozwalaja porzadanie a w gruncie rzeczy zwiazek ktorego jednym z fundamentow jest udany seks. A za kilka lat moze Cie byc stac na operacje powiekszenia biustu wiec glowa do gory i skup sie na wnetrzu i pogodnej twarzy to przyciaga bardzo. Ps pamietaj tez zeby kompleksy i maly biust nie powstrsymywaly Cie potem w lozku od przezywania rozkoszy. Bo brakujacy biust obniza doznania faceta ale bycie kloda robi to rownie mocno a nawet mocniej niz brak biustu. Dlatego uwazaj by biust nie wpedzil cie na mine ozieblosci bo ta rozwali zwiazek bardzo szybko.

Gość gość
Spodobała mi się kiedyś szczupła,ładna,naturalna blondynka. Była wesoła i bardzo lubiłem przebywać w jej towarzystwie. Sporo imprezowaliśmy. Ona miała bardzo mały biust. Wyglądała w tym miejscu jak chłopak. Miała kompleks na tym punkcie. Mnie ten mały biust nie przeszkadzał. Zwracałem uwagę na jej inne walory czyli ładną twarz i długie, zgrabne nogi. O mało co nie zostaliśmy parą.