Gość Schudnęchodzbyniewiemco Napisano Lipiec 9, 2018 Cześć :) od wczoraj 08.07.2018 zaczęłam głodówkę na samej wodzie, mam zamiar dotrwać chociaż 14dni a jeśli dobrze pójdzie to chciałabym dotrwać 21dni. Mam nadzieje ze pójdzie mi dobrze, oczywiście darujcie sobie komentarze z efektem jojo bo wiem jak wyjść z Głodówki i to chyba logiczne ze jeśli zacznę jeść od razu normalnie to przytyje z nadwyżką. Mam 19lat, 170cm wzrostu i wazę 83,6kg. Czy któreś dziewczyny chciały by się dołączyć aby wspierać się codziennie? Dziś wazę 81.3kg (tak wiem ze póki co to oczyszczają się jelita i wydalam sód) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgonia35 Napisano Lipiec 9, 2018 Ja kiedyś schudłam 18 kg w 18 dni na głodówce. Teraz też chcę trochę schudnąć, ale ciężko u mnie aktualnie z silną wolą, więc wolę jeść mało chociaż. Ale za Ciebie trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schudnęchodzbyniewiemco Napisano Lipiec 9, 2018 Dzięki za słowa wsparcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2018 Hej, jesteś już po głodówce najprawdopodobniej. Jestem ciekawa jak Ci poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorowa 2001 0 Napisano Sierpień 2, 2018 jest ktos jeszcze? chce dolaczyc! conajmniej 10 dni bez wsparcia nie dam rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Sierpień 2, 2018 głodówka na samej wodzie w XXI wieku?:O i co, woda Ci przeczyści i odżywi organizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2018 Dzisiaj jest mój 11 dzień głodówki. Robiłam już to wielokrotnie. Trwały różnie ale zawsze powyżej dwóch tygodni 16, 21 a nawet 28 dni. Teraz sama nie wiem przez ile jeszcze będę się godzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach