Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ukarać syna za bycie homoseksualistą?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej...

Gość gość
Ty poważnie pytasz ??? Człowieku !! chcesz ukarać syna za bycie homoseksualistą ? To tak jakby ktoś ciebie chciał ukarać za bycie rodzicem . Idź do psychologa , pogadaj na ten temat zanim skrzywdzisz własne dziecko !

Gość gość
Niezupełnie tak...nikt nie rodzi się homo podobnie jak nikt nie rodzi się alkoholikiem. Geny mogą mieć znaczenie, ale to nie jest naukowo udowodnione. Ludzie rodzą się z sześcioma palcami albo z jedną ręką i wtedy jest to dewiacja fizyczna. A homo to dewiacja psychiczna. To kwestia psychiki, wychowania i otoczenia. Jak nabyłeś to zboczenie czy nałóg jest rozstrzygające. Można to również wyplenić choć nie zawsze się to udaje. Kara (bicie) to nie jest dziś stosowany środek, ale kiedyś bywało i tak.

Gość gość
Od wieków ludzie wiedzą, że homoseksualizm jest wrodzony. Nie jest nabyty. I nagle w XXI wieku pojawiło się wielu "mędróc" twierdzących inaczej :D

Gość gość
nie bój się, w XXI wieku jest również wielu "mędrców" twierdzących, że ziemia jest płaska, a ewolucja to lewacki wymysł :D na świecie żyje mnóstwo debili i na to, niestety, nic się nie da poradzić

Gość gość
A ja dla odmiany jestem transseksualistą i uważam że to wrodzone bo od dziecka bylo ze mną coś nie tak.

Gość gość
Jeżeli uważacie, że homoseksualizm jest wrodzony to wskażcie mi geny za to odpowiedzialne. :)

Gość gość
Niwszystko leży w genach imbecylu, może to być takie a nie inne działanie mózgu a tego nie sprawdzisz bo 90% pozostaje nadal zagadką

Gość gość
Może powiesz mi że w genach leży to czy ktoś woli kolor czy zielony, nie ma na to wpływu a jakoś nikogo sie nie zmusza do leczenia z tego powodu.

Gość gość
deformacja a nie dewiacja... I porównanie tak nietrafione, że aż boli. Lecz się autorze tematu, lecz się...

Gość gość
każ mu wcisnąć w taki mały słoik.... jak będzie narzekał, to powiedz, że łatwiej będzie, jak znormalnieje, bo z wybraną opcją nie ma co liczyć:O

Gość gość
homoseksualizm jest kara za odzucenie Boga trzeba modlic sie by bóg sie nad nim zmiłował i uratował od piekła

Gość gość
Nie znam się na tym czy homoseksualizm jest przekazywany genetycznie czy nie ale wiem jedno. Homoseksualista od urodzenia jest inny , ma inną tonację głosu , bardziej w dzieciństwie interesują go lalki niz samochody , lubi malować , gotować , ładnie pisze i z zasady lubi plotki. Mam kilka takich przypadków po sąsiedzku . Jednego z nich rodzina zmusiła do ślubu i co ? ożenił się , pożyli kilka lat wspólnie i wzięłi rozwód . Ona nie ułozyła sobie juz zycia z nikim bo straciła zaufanie do facetów gdy przypadkiem zastała go z facetem w niedwuznacznej sytuacji.On się rozpił bardzo , dziś wrak człowieka . Drugi się ożenił , ma dzieci ale wciąż gdzieś wyjeżdżał .Po latach okazało się że spotykał się w innych miejscowościach z chłopakami i płacił za "usługi". Aż przyszedł moment że go dotkliwie pobili , zmasakrowali mu twarz tak bardzo że był zupełnie inny z wyglądu. Trzeci nic nie udaje , wszyścy wiedzą o jego orientacji , ma partnera i żyje sobie spokojnie .Nawet ksiądz chodzi do niego po kolędzie .

Gość gość
86% waszych księży jest gejami. Jan Paweł II wielokrotnie podkreślał, że wstąpił do seminarium, gdyż jest homoseksualistą.