Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężatce wypada samej iść na wesele?

Polecane posty

Gość gość

We wrześniu mam ślub i wesele moich znajomych, problem polega na tym, że mój maż obojga nie znosi i od razu zapowiedział, że na pewno nie pójdziemy na to wesele. Znajomi namawiają mnie żebym przyszła sama, ale to chyba nie wypada..Jakieś rady jak to rozwiązać?

Gość gość
nie

Gość gość
Nie isc.

Gość gość
Nie rozumiem Twojego męża- tak naprawdę na weselu to będzie im tylko życzenia składał i może jak młodzi będą chcieli się z każdym "napić " to na chwilę się może przysiądą. A co powiedziałaś młodym? - że dlaczego Twój mąż nie przyjdzie. Pogadaj jeszcze z mężem- co prawda nie wiem czy nie wypada, ale możesz się marnie bawić, no chyba że będzie jakaś grupka znajomych bez par i będziecie się bawić razem.

Gość gość
absolutnie nie!

Gość gość
Oczywiście, że wypada! Nie żyjemy w kraju muzułmańskim i nie jesteś chyba ubezwłasnowolniona!

Gość gość
"od razu zapowiedział, że na pewno nie pójdziemy na to wesele" X To teraz może Ty powiedz mężowi gdzie na pewno absolutnie nie pójdziecie (Jak on będzie chciał).

Gość gość
A Ty nie potrafisz męża przekonać??

Gość gość
żeby iść na wesele to trzeba dużo stracić to jest mega wydatek

Gość gość
"żeby iść na wesele to trzeba dużo stracić " X Stracić???? On nie chce iść bo ma focha

Gość gość
Kiedyś zaproszono mnie na wesele bez mojej dziewczyny. Poszedłem na to wesele a tam wszyscy w parach. Okazało się że tylko mnie nie zaproszono z partnerką. Żałowałem, że tam poszedłem. Moja dziewczyna prosiła mnie abym tam nie szedł i spędził sobotę z nią. Nie posłuchałem jej. Żałowałem tego. Ona miała rację. Gdyby cofnąć czas zostałbym w domu z moją dziewczyną.

Gość gość
ja mam inne wydatki i dletego nie idziemy

Gość gość
A czy mężowi wypada takie fochy stroić?

Gość gość
co za koleś...na taki moment mógłby fochy schować w kieszeń.To jedna noc,twoi znajomi i nie wypada iść samej ani tez nie iść w ogóle...powiedz mu ze wvtakim razie to ty tez z nim juz nigdzie nie pojdziesz