Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoskaBuenos

Mieszkam w Buenos Aires zapraszam do pytań i deskusji

Polecane posty

Gość gość
W Hiszpanii jest spore bezrobocie, a w Argentynie elity polityczne kompletnie niezdolne do zarządzania gospodarką państwa, co kończy się kryzysem za kryzysem. Jeżeli planujesz przyszłość i może dzieci z tym Argentyńczykiem to dobrze byście pomyśleli o krajach stosunkowo stabilnych gospodarczo, jak USA, kraje Europy lub Australia.

Gość gość
dziś Też mnie to zastanawia. Byłem w Ameryce Południowej jako turysta kilka lat temu, co prawda nie w Argentynie, ale zwiedzałem Kolumbię, Brazylię i Chile i tam rzeczywiście wciąż dominuje w społeczeństwach styl życia macho. Mężczyźni lubią skakać z kwiatka na kwiatek. Zgadzam się z autorką, że romanse są bardzo powszechne u Latynosów. Kobiety też znacznie częściej niż np w Polsce zdradzają. Kilkukrotnie wyższy niż w Europie jest wskaźnik zakażeń HIV i AIDS co mówi samo za siebie. Zastanawiam się czy autorka nie boi się, że z czasem jej luby zacznie zdradzać, a ona zostanie sama, na lodzie w obcym kraju bardzo daleko od rodzimego kontynentu. Oczywiście życzę jej jak najlepiej.

Gość jesteś super
co sądzisz o Urugwaju, Chile, czy Brazylii? czy są lepszymi miejscami do życia niż Buenos i Argentyna?

Gość jesteś super
i jeszcze jedno, co myślisz o popularnych, głównie wśród Jankesów, Kostaryce i Panamie? jest tam ok?