Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada .. przeczytalam to poryczłam się. Tak wlasnie to mnie spotkalo

Polecane posty

Gość gość
Do autorki - sama prawda,wiele osób przekracza ta cienka granice i udają ze nic się nie stało.

Gość Zdradzona xxxzx
https://f.kafeteria.pl/temat/f8/jestem-prostytutka-p_7253394/2 Link do innego tematu...ale nawiązujący: Cyt: "Odpowiedziałabym, że nie wiem, czy on akuat był, ale jest to bez znaczenia, bo jeśli pani znalazła u partnera jakikolwiek kontakt do prostytutek, to nawet jesli jeszcze się nie wybrał to zdradę masz jak w banku. Więc nie masz się co łudzić. Zresztą męzczyzn, którzy nie zradzają to jest dosłownie promil. Oczywiscie żadą sztuka jest dochowanie wierności rok-dwa czy 3 lata, acz niektórzy są i tacy co od samego początku równolegle korzystają i ze swojej kobiety i cały czas z prostytutek. Kobiety mają bardzo błędne wyobrażenie ,ze usługi seksualne to jest jakiś świat -zaświat, że chodzą na d***** typy spod ciemnej gwaizdy, kryminał, totlni nieuacznicy...nie dorgie panie, to wasi partnerzy i mężowie są w większości naszymi klientami, wychuchani , wycackani przez swoje partnerki..Fakt, ze męzczyzni CI jak trusie siedzą wieczorami w domu i tylko praca- dom to nie znaczy ,ze ich u nas nie mausmiech.gif Największy obrót jest w godzinach pracy- wychodzą z firm, na lancze albo muszą zrobic szybkie zakupy po robocie ..oczyiwscie jest to czas kiedy "spuszczają z krzyża" u nas. Taka jest rzeczywistość"

Gość gość
Podniecacie się, a autorka lub autor skopiował/a cały tekst ze strony na fb "Oczami mężczyzny" Jesteście tak płytcy, że wam idzie wszystko wkręcić i wierzycie, że to rzeczywista historia autora, szok ;)

Gość Zdradzona xxxzx
Do gosc 16:39 Przecież napisała pod treścią autora i tytuł. Jeżeli bys przeczytał całą treść to tak jak my tu wszyscy wiedział że jesteśmy świadomi iż to z książki cytat skopiowany a nie własne wypociny ....napisała że gdy to przeczytała to się płakała. Chciała się tą treścią podzielić z innymi. Ja osobiscie fb nie mam ;-) A zachęcona cytatem sięgnę po tę pozycję. Pozdrawiam.