Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę nikt nie jest z stanie się związać z samotną matką dwójki dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Trzy lata temu rozstałam się z mężem. Moje małżeństwo było jedynym wielkim piekłem. Od tego czasu próbuje ułożyć sobie życie jednak bezskutecznie. Od tego czasu byłam w 5 związkach z czego 4 facetów nie traktowało mnie poważnie a jeden nie nadawał się do wspólnego życia, choć miałam co do niego wielkie nadzieję i odbyliśmy nawet nauki przedmałżeńskie. Od dłuższego czasu co chwilę słyszę od siostry bez przerwy pretensję. Ostatnio byłam na weselu u sąsiadki. Wzięłam kolegę. Oczywiście usłyszałam, że nie wypada brać kolegi na wesele i bym wzięła dzieci. Tylko, że moje dzieci strasznie się zachowują i nie chciałam się za nich wstydzić, a poza tym tyle lat się nimi zajmuję, że potrzebuję trochę wytchnienia i zaproszenie bylo dla mnie z osobą towarzyszącą. Sukienka według niej też była zbyt krótka. Tylko, że ja mam 29 lat i jestem atrakcyjna więc nie wiem o co jej chodzi. Jak będę stara i brzydka to będę nosić sukienki za kostki. Czare goryczy przelało gdy powiedziałam, że jadę z innym kolegą do Chorwacji na tydzień. Wściekła wyrzuciła mi bym , że jak się nie ustatkuje to nigdy nie znajdę nikogo i nie wypada by samotna matka jeździła z kolegą tylko jak coś bym pojechała z koleżanką albo sama z dziećmi. W tym roku biorę dzieci na tydzień w Bieszczady. Nie mam koleżanki którą by było stać jechać na Chorwację, tak samo nie stać mnie by zabrać dwójkę dzieci. Jadę z kolegą którego znam dobrze parę lat. Jola uważa, że z taką przeszłością i zachowaniem nikogo sobię nie znajdę w naszym małym mieście. Jest to dla mnie strasznie krzywdzące. Moim zdaniem nie ocenia się kobiety której się nie zna. Czy ja naprawdę nie mam szansy znaleźć miłości i ojca dla moich dzieci?

Gość gość
f dzieci juz maja ojca jak ci bylo tak jak w piekle to po cos doopy dawala i gowniaki bezczelbe majstrowala? a ciebie i dzieci stac na wczasy? a kolezanek nie?

Gość gość
warto jechać na chorwację jak wygrają finał to podobno knajpy za darmo piwo fundują i lalalalala wakacje jak w honololu

Gość gość
a czy dzieci maja tego samego ojca? www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
a jakie to malzestwo bylo czy on ciebie bil?

Gość gość
w moich filmikach sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym roguwww.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
Czy ja naprawdę nie mam szansy znaleźć miłości i ojca dla moich dzieci? X Obce dzieci mieć po jakimś lobuzie? Żebyś nawet miała wygląd zewnętrzny lary croft z gry video to ciężko te dzieci. I jeszcze ten przebieg. Ja nie potrafię ale może poszukaj sobie faceta ze swoimi dziećmi? :D

Gość gość
byz moze zistawic dzieci u dziadkow i popodrozowac po swiecie? po co rodzilas te dzieci

Gość gość
Patologia

Gość gość
i znowu szukasz penisa? czy chcesz miec trzecie dziecko?

Gość gość
autorko masz gg?

Gość gość
hello

Gość gość
Kasa z alimentów i 500+

Gość gość
Dla mnie skreśla cie już na starcie to że te dzieci będą u babci a ty będziesz w Chorwacji się bawić. Też jestem kobietą z dzieckiem i sory jak by mnie stać nie było to bym nie jechała wcale a nie ze dziecko będzie siedzieć w domu a ty balowac egoistka

Gość gość
Współczuję dzieciom wstretnej matki. Dostajesz kasę z 500 plus i z alimentów to na co to idzie ? Zresztą spadam od patologii

Gość gość
fajne masz nogi?

Gość gość
Z tego co tu widać to i na matkę nie mogą liczyć i na ojca. Najlepiej w polu zostawić by jeszcze dorobiły bo + 500 to zbyt mało.

Gość gość
Boli was, że ma 500+? Mnie nie.

Gość gość
Ta sąsiadka to zwyczajnie zazdrosna jest ze masz powiedzenie, ze mimo tego ze nie masz faceta na stale to jednak kręcą się koledzy i jesteś atrakcyjna. Może nawet tego ze stać Cie na wyjazd za granicę na wakacje o którym ona prawdopodobnie może pomarzyc. Nie przejmuj się, baby są zawistne. A co jej odpowiedziałas na te jej przytyki?

Gość gość
Pięć związków w trzy lata, rozwód i dwojka dzieci. Czterech facetów uciekło. Chcesz się bawić to masz zabawę. Dzieci nie weźmiesz na wesele bo są nieznośne.A kto je wychował? Ty. Z opisu wygląda, że o nie nie dbasz a szukasz kretyna który się nimi zajmie. Patologia

Gość SebixMajster
Niedawno znajomy rozszedł się z kobietą z 4 dzieci facet nazywal je swojim trafił się gość z funtami To wystawiła mu torby za drzwi. A co do twoich dzieci niestety są wybrukowane genetycznie i będą powielać twoje i tatusia błędy. Są to wnioski wyciągnięte z obserwacji

Gość gość
Lafiryndy nie maja powodzenia, jesli to male miasto to jestes spalona. Chociaz uważam ze to prowo. Dzieci sie okropnie zachowują, no tak - gdybys je wychowywała, zamiast szukac gacha przez cały czas, to pewnie by sie zachowywały inaczej.

Gość gość
gość wczoraj Pogieło cie w dekiel matko polo meczennico. Dzieciom u babci krzywda sie nie dzieje. Matka to dalej kobieta i tez zasluguje na chwile wytchnienia. Od lat sie nimi zajmuje, ten tydzien wypoczynku jej wyrzygujesz?

Ale wypisujecie bzdury. Jestem osobą samotną, chetnie poznałbym dziewczynę a jeśli ma dzieci to jeszcze lepiej Dzieci są darem nie przeszkodą. Sam mam dziecko jestem koło czterdziestki. Jeśli jest jakaś chetna pani by porozmawiać może kiedyś spotkać sie to proszę o kontakt. Mail samotnyon@op.pl Panie chcące sie tylko bawić nie podchodzące poważnie do życia proszę by sobie darowały Pozdrawiam

Gość gość
Lafirynda bawi sie na całego mimo 2 dzieci.Nawet na weselu szczuje tyłkiem. Siostra ma rację nikt przy zdrowych zmysłach nie zwiąże się z tobą na poważnie. Każdy bierze cie tylko do łóżka i maja rację.Jesteś "drugi sort" kochana na rynku matrymonialnym. Na wakacjach pewnie też będzie sie seksić niezobowiązująco z kolegą. Nikt bowiem nie chce łożyć na 2 nie swoich dzieci to irracjonalne.

Gość gość
Wole sobie wziasc gruba panne bez dzieci niz taki balast na glowe. Jeszcze zebys sie szanowala ale z takim przebiegiem?

Gość gość
daj dzieci do meża odwiedzaj co drugi weekend i czasem wakacje, odpoczniesz i kogos znajdziesz fajnego wartosciowego , zrobil spieprzyl malzenstwo niech chowa

Gość gość
Znam z życia 2 takie przypadki, że samotna matka 3 dzieci związała się ponownie - więc jakiś chętny się znalazł. O paru innych takich parach wiem ze słyszenia. To o niczym nie przesądza. Musisz po prostu trafić "na swego".

Gość gość
musisz dawać w anusa i brać z doopy do ust

Gość gość
Trzeba być ciężkiej kategorii frajerem/desperatem żeby brać sobie na łeb rozwódkę z 2 a nawet 3 dzieci. Gdzie takich łosi matka natura stworzyła to ja nie wiem. Faceci to się w ogóle nie szanują, znaczy sie co niektórzy.