Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę nikt nie jest z stanie się związać z samotną matką dwójki dzieci?

Polecane posty

Gość gość
18.08 inna sprawa ze to mogli byc nieatrakcyjni desperaci którzy byli szczęśliwi ze jakakolwiek kobieta ich chce i nie patrzyli na balast, a i te koleżanki mogły brać kogo popadnie, pierwszego lepszego który ich zechciał. Tylko co to za związek wtedy...

Gość Annakkk
Ale Ci rady dali. Moja znajoma ma dwoje dzieci i ma faceta. Ja jestem po rozwodzie i też mam faceta. Moja kuzynka się rozwiodła i ma faceta. Mój znajomy właśnie spotyka się z dziewczyną która ma dziecko. I nie jest to patologia wszyscy pracują powodzi im się bardzo dobrze. Moja rada nie pytaj chołoty o zdanie. Na pewno kogoś poznasz czasem trochę to traw, a siostrze powiedz aby się zajęła swoim życiem a nie twoim.

Gość gość
Doradziła puszczalska drugiej lafiryndzie. Jakim prawem domagasz się aby ktoś inny został obarczony twoimi błędami. Dajesz na lewo i prawo lub wiążesz się z dupkami to zrozum że normalny fajny facet nie będzie chciał się z tobą spotykać.Tak cięzko to zrozumieć .

Ciężko .Normalne ,masz kawalera mieszka sam kasy mu starcza na wszystko i jak pozna kobiete z dziecmi to wie ze jego życie sie zmieni nie każdy facetce jest na to gotowy .Wiadomo są wyjątki ale przeważnie jest tak że facet nie chce brać takiego obowiązku na swoj***arki

Gość Annakkk
20:54 haha w moim przypadku mąż był winny rozwodu.Pojęcia o życiu nie masz ha akurat sie nie puszczam mam jednego faceta. Tak ciezko uwiezysz bo sama d... dajesz. Życzę Ci żeby kiedyś twój przyszły mąż zrobił dzieciaka innej a Ty żebyś była sama z waszymi dziećmi dopiero zobaczysz jak to jest. I dopiero rad udzielaj. Ja mam kasę i nie jestem patologią nam swój dom. A tobie radę dziecko idź do szkoły lekcje odrobić no o życiu to Ty pojęcia nie masz hahaha

Gość Annakkk
I Głowno prawda że fajni faceci nie chcą kobiet z dziećmi wiele moich znajomych jest po rozwodzie i mają nowych facetów i nie jedna pann im zazdrości. Wielu facetów woli dojrzałe kobiety młode skosy które o życiu pojęcia nie mają. Tyle w temacie i proponuję zmienić forum bo tu dużo ciemniaków siedzi. Wiesz takie patrole i Stare panny. Spadam z tego forum powodzenia.

Gość gość
Sam związałem się z samotną matką i jesteśmy szczęśliwi. Ale próbowałem też wcześniej kilku związków i rezygnowałem ze względu na jej podejście do własnych dzieci. Pierwsza grupa to były madki, gdzie dzieci były na 1 miejscu, potem jakaś tam pomagająca rodzina, długo długo nic i dopiero ewentualny partner. One nigdy nie mają czasu na nic, można z nimi wyjść tylko z dziećmi, ma gdzie zostawić ale woli zawsze być przy dziecku. Matka polka ucisniona z wyboru. Druga grupa to kobiety imprezowe, nowo poznany facet jest dla nich najważniejszy, dzieci wiecznie u babki , ciotki, sąsiadki bo ona musi mieć czas sobie kogoś znaleźć. Facet chętnie się z tobą zabawi skoro jesteś chętna ale na żonę się nie nadajesz. I myślę że jesteś w tej drugiej grupie, porządny facet od ciebie ucieknie. Musisz postarać się to wszystko wypośrodkować, opiekować się dziećmi ale też znaleźć czas dla partnera.

Gość Annakkk
To ja mam szczęście opiekuje się dzieckiem i facetem na równi. Spędzamy czas razem jak rodzina ale dbam też o to żeby wyjść gdzieś na randkę sami. Jest równowaga i to jest to. Po prostu kobieta musi umieć być prawdziwa kobieta i mamą.

Gość gość
Nikt normalny nie bedzie wiazal sie ze szmata tyle. Samotna matka to w 99% puszczalska. Reszta jest ofiara puszczalskich, ktore zepsuly opinie kobietom.

Gość gość
Problemem nie jest dwójka dzieci i rozwód a Twoje podejście i zachowanie. Serio pięć związków w trzy lata? I nauki przedmałżeńskie? Aż takie masz parcie na ślub po rozwodzie?Małżeństwo byo piekłem ale jednak z diabłem dwójkę dzieci masz. Nie widzisz, że dużo ''kolegów'' się przy Tobie kręci ale nikt nie traktuje Cię poważnie? Stać Cię na Chorwację ale by zabrać dzieci już nie :-)Siostra ma rację, wstydzi się takiego k***iska. Sorry ale taka prawda.

Gość gość
Mam dwoje dzieci, trzecie w drodze i tak się zastanawiam, czy gdyby się tak przytrafiło, że zostanę sama to czy miałabym szansę na poznanie jakiegoś faceta czy byłabym przekreślona ponieważ mam dzieci

Gość gość
Sprawa dla reportera dzisiaj. Facet bardzo przystojny zakochał się w kobiecie, matce dwójki niepełnosprawnych dzieci. Są szczęśliwi.

Gość gość
P

Gość gość
Czytam nie mogę uwierzyć co Czytam nie jest opisane szczegółowo A po skrócie byle jak . Jakim prawem ktoś może nazwać kobietę dziw** lub inaczej ale tak właśnie działa Internet każdy potrafi tylko hejtowac nic więcej ... patologia to jest gdy matka chleje ojciec bije lub na odwrót A dzieci są pozbawione wszystkiego każdy zgrywa świętych a za uszami mają brud

Gość gość
musisz być boginią seksu inaczej nic z tego

Gość gość
Mam kolezanke samotna matke. Nie w Polsce. Dziecko to efekt trwajacego pol roku zwiazku, facet ulotnil sie na wiesc o ciazy. Kolezanka probowala dostac od niego pomoc finansowa na dziecko, ale wyjechal do innego kraju, odcial sie - to stwierdzila ze nie bedzie sie z nim szarpac. dziecko ma teraz prawie 7 lat on sie ani razy nie zainteresowal. kolezanka sporo pracowala, ucyzla sie, rozwijala tu za granica nowe umiejetnosci. Obecnie kolezanka ma wlasny biznes, maly - nikogo nie zatrudnia - ale dobrze sie wypromowala, jest dobra w tym co robi - zarabia srednio 3- nawet do 4 tysiecy euro na miesiac do reki. zatem to jest przyklad, ze samotne matki potrafia dac sobie znakomicie rade. ja dziecko bardzo zmotywowalo. I to nie tak, ze dziecko ledwo mame widzi - nie, spedzaja razem mnostwo czasu.

Gość gość
dziś ale tu nie chodzi o zarobki tylko o to czy ktoś weźmie sobie bubla z bękartem na grzbiecie.

Gość gość
wydaje mi sie ze ciezko znalezc z 2 dzieci faceta, nie oszukujmy sie : Fajny zaradny niebrzydki facet szuka samotnej bo...bo może. tak jak Ty nie chciałabys samotnego z 3 dzieci, tak i faceci szukają tego co dla siebie najlepsze 99% kobiet mając do wyboru samotnego przystojnego a samotnego z 2 dzieci wybierze samotnego bez dzieci taki jest rynek, to jak na rynku mieszkań i na rynku pracy nie weirzcie w te bajki o trafieniu na tego jedynego czy swojego, to jest zbdura Rynek zwiazkow niewiele sie rozni od innych rynkow bo każdy dla siebie szuka najlepszej opcji Sama nie chciałabym faceta z dziecmi , po co mi czyjes problemy, alimenty, układy z zoną, samotne weekend albo spędzone z nimi? jesli nie musze nie biore takiego najlepiej by było abys poszukała sobie faceta tez z dziecmi, wtedy moze bedzie jakos po równo??

dziś Dokładnie, brutalna prawda. Ludzie szukają po prostu najlepszych opcji, to czy potencjalny partner jest świetnym materiałem na partnera i rodzica to sprawa drugoplanowa.

Gość Annakkk
Teraz najlepsza opcja to panna która wyskrobała nie jedna ciążę a facet nie raz nie ma o tym pojęcia i to jest prawdziwa K...A a nie samotna matka która kocha swoje dziecko. A faceci teraz to ciemniaki wybierają taką pannę na żonę i matkę swoich dziecki no oczywiście jeśli taka Pani zgodzi się na urodzenie dziecka. No ale o tym to już ona sama zadecyduje. Tylko pozazdrościć takich wybranek. I to dopiero jest patologią.