Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zły wybór

Polecane posty

Gość gość

Powiem prosto z mostu, wybrałam nieodpowiedniego faceta na męża i ojca mojego dziecka. Na początku był pociąg fizyczny i dużo seksu, wydawał się być bardzo pewny siebie co mnie dodatkowo pociągało. Niestety po ślubie i urodzeniu dziecka sporo się zmieniło: kumple stali się ważniejsi, trzeba co weekend się upić bo przecież cały tydzień ciężko pracuje i mu się należy, na dziecko lepiej wydrzeć morde zamiast wytłumaczyć porozmawiać, jak przyjdzie pijany i niechce się z nim kochać to na następny dzień pretensje. Raz po pijaku zrobił awanturę i dziecko wszystko słyszało ale to jednorazowo bo na następny dzień to ja zrobiłam jemu więc się od tamtego czasu kontroluje a raczej po prostu jak wraca pijany to od razu idzie spać. Co do tej pewności siebie to się pomyliłam, on jest zwyczajnie zarozumiały a nie pewny siebie a to wielka różnica. To że ja byłam głupia to i mi się należy, pretensje mogę mieć do siebie ale strasznie szkoda mi dziecka. Żeby było jeszcze gorzej to niedaleko mnie mieszka mój były facet z którym byłam przed poznaniem mojego męża. Nie rzuciłam go dla męża, po prostu najpierw zostawiłam faceta on chciał walczyć o związek ale ja nie chciałam a po pół roku poznałam przyszłego męża i dalej poszło. No ale wracając do tego faceta to dalej się przyjaźnimy, nie jest to wielka przyjaźń na dobre i na złe bo on ma do mnie żal o to co zrobiłam ale śmiało mogę nazwać go przyjacielem, on ma takie super podejście do mojego dziecka. Przy nim córka się otwiera, bawi się nieskrępowanie, widać że czuje się przy nim bezpiecznie a przy mężu jest smutna i bardzo cicha ona się chyba go zwyczajnie boi. Kiedyś ten przyjaciel ponad godzine się z nią bawił w parku a ja siedziałam na ławce i aż mną trzęsło w środku, powstrzymywałam się od płaczu. To on powinien być ojcem mojego dziecka ale jest inaczej córka ma matke idiotke i musi za to płacić.

Gość gość
zloz pozew rozwodowy wyprowadz sie. min poł roku nie dawaj dooy mezowi, nie pierz mu i nie gotuj. min pol roku go od siebie odetnij. dostaniesz rozwod (tylko go napisz dibrze, zalacz dokumenty i wezwij 1 swiadka na okolucznisc bycia dobra matka

Gość gość
Już dawno o tym myślałam ale to nie takie proste. Moja sytuacja materialna jest bardzo trudna, to znaczy niczego nam nie brakuje ale jestem z mężem związana finansowo i nie chodzi jedynie o kredyt. Ogólnie nie szukam tutaj rady, nie zrozum mnie źle dziękuje ci za sugestie ale na razie na odejście nie ma szans,może za 2-3 lata. W sumie sama nie wiem po co tutaj pisze? Może żeby ktoś mnie wysłuchał, a może ku przestrodze dla innych. Sama nie wiem.

Gość gość
Wybierz coś spośród prawiczków na forum to są prawdziwi faceci na pewno ci pomogą.