Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne babska

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę patrzeć jak niektóre idiotki nie mają życia poza szukaniem faceta , kończą jeden związek i zaczynają automatycznie drugi albo zdradzają bo całe ich mizerne życie się kręci wokół " siura " i " emocji" ja to nazywam amocjonalnymi amebami , które swoją wartość uzależniają od powodzenia , flirtow i związków , jak można mieć tak ubogie życie duchowe

Gość gość
Takich jest wiele które sraja się za facetem, często byle jakim, aby tylko był, pierwszym lepszym. One zwykle nie maja godności, nawet jak facet Oława je, zdradza,bije i pije, ma na nie w*******.ne to one wszystko wybacza byleby został a powinny go kopnąć w d...e gdyby miały honor. Tylko one nie znają pojęcia honor. To żałosne. Malo tego, niektóre zaczynają olewac swoje dzieci (dotychczas samotne mamusie) bo licza się dla nich tylko randki z nowym fagasem, do dla nich priorytet.

Gość Nagasuka
Gorsi tylko od takich bab są faceci, którzy publicznie to trawią.

Gość gość
Na brak mózgu jeszcze nie ma lekarstwa

Gość gość
Też mnie zastanawiają takie desperatki które myślą tylko pissda, miłość jak przyjedzie to przyjdzie a nie urządzać sobie desperackie polowanie na faceta , a później mówią " Ja to mam powodzenie bo ten czy ten do mnie pisze " no jak sama za nimi desperacko biegasz to odpisuja a łaski

Imperatyw biologiczny nakazujący poszukiwanie partnera i reprodukcje genów, gwarantującą przetrwanie gatunkowi. Z tej perspektywy postępowanie takich kobiet jest w normie... ocenianie przez pryzmat kulturowych wartości wyższych, to już subiektywna sprawa, inaczej mówiąc - może właśnie te, które nie dążą wprost do związku są ułomne? Rzeczywistość jest wielowymiarowa ;p

Gość gość
Te które nie dążą do związku są już na wyższym poziomie duchowym i rozwoju , z resztą nie każda która myśli ci//pa chce być matka , chcą dawac doopy bez reprodukcji