Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile schudnę jedząc dziennie mały obiad i śniadanie przez 2 miesiące?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Chciałam się zapytać ile schudnę przez dwa miesiące jedząc małą porcję obiadu i nieduże śniadanie. Do tego codziennie pół godziny biegania, może czasami co dwa dni. Ważę 81kg przy 164cm. Nie chcę tutaj dobrych porad, chcę tylko wiedzieć czy to coś da? Potem nie chcę nagle wrócić do starego trybu, będę starała się jeść potem tak, aby nie chudnąć i nie grubnąć. Już mówię, że mięsa i tak nie jem bo jestem wegetarianką. Dam radę chociaż do 70kg?

Gość gosc112
Jezu, ale idiotka. Z taką inteligencją to nie dziwię się, że się tak spasłaś.

Gość gość
Przez wszystkie lata byłam tuczona przez swoich rodziców. Rozrywki mnie. Jako mała dziewczynka nie wiedziałam, że słodki jest tak szkodliwe. Nie potrzebuję takich komentarzy, po prostu omic i nie komentuj.

Gość gość
Roztyli*

Gość gość
To da tylko na krótką mete, organizm zacznie oszczędzać energie i potem jak zaczniesz jeść normalnie to będzie efekt jojo... Dieta to nie głodzenie, to największy błąd. Dużo pij wody to daje lepszą przemiane materii, jak nie chce Ci sie biegać to spaceruj szybkim tempem. Jedz 5 posiłków dziennie ale mniejszych. Mozesz robić tak, że przed każdym jedzeniem wypijesz trochę wody to wtedy mniej zjesz bo się zapełnisz tą wodą. Owoce też są dobrą opcją, patrz na produkty z niskim indeksem glikemicznym.

Gość hiacynta55
Ja jadłam pełnowartościowe śniadania, posiłki normalnie ale mniejsze porcje i o stałych porach o ile się dało. Do tego poprawiłam swój metabolizm z zieloną kawą w iqgreen. Przyzwyczaiłam się do takich posiłków, więc efektu jojo nie ma, bo nie wróciłam do starych nawyków.

Gość gość
Przy takim trybie az 11 kg w 2 mce? Zapomnij

Gość gość
Według mnie powinno się zacząć od swojego zwykłego menu, jeść to co się jadło - ale stopniowo wprowadzać drobne zmiany. Zamiast porcji lodów - koktajl owocowo warzywny. Zamiast białego chleba - razowy. Zamiast szklanki coli - herbata miętowa z sokiem malinowym. Zamiast kotleta z mięsa - warzywny, komunikacja miejsca - spacer czy rower. Nie ma sensu do zmuszania się do czegoś bardzo dużego. Bezcelowe jest ustalanie ile posiłków dziennie powinno się jeść i o której. Róbcie to co robiliście - ale stopniowo. Sama dobrze wiem, że chciałoby sie widzieć efekty już po pierwszych dniach, ale niestety tak nie jest, dlatego dodatkowo polecam Sibutraminę, która prócz redukcji apetytu ogranicza także wchłanianie węglowodanów, a w połączeniu ze zbilansowaną dietą i regularną aktywnością fizyczną przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj sie z Dominiką, ja od niej zamawiałam i jest wszystko w jak najlepszym porządku, kom 732 845 431. Powodzenia

Gość pod rozwagę uwaga
Sibutramina jest wycofana ze sprzedaży z powodu poważnych skutków ubocznych łącznie ze śmiertelnymi . Nie polecaj dziewczynie czegoś co może ją zabić , tym bardziej że zachwalasz jej podróby a nie oryginał którego nie kupisz od 2010 r.

Gość gość
Ja walczę z moimi nadliczbowymi kilogramami na kilka sposobów jednocześnie. Przede wszystkim ograniczyłam spożywanie słodyczy, słonych przekąsek, fast foodów i tłustych produktów, przestałam podjadać przed pójściem spać i odstawiłam słodkie, gazowane napoje. Do tego kupiłam sobie rower i Zaczęłam tez regularnie chodzić na siłownię. Jeśli zależy Ci na szybkim zrzuceniu wagi, możesz zdecydować się na jedna z diet. Ja przez jakiś czas stosowałam jogurtową i byłam z niej w miarę zadowolona. Po prostu poczytaj w internecie opinie o różnych dietach i wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada i jest bezpieczna. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Sibutramine która zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Kasi, kom 739 202 359. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.

Gość gość
Zapraszam do szkoły NOVA w Bydgoszczy , kierunek: Specjalista do spraw dietetyki - dowiecie się więcej o prawidłowym odżywianiu, przygotowaniu diety i bilansie żywieniowym ! ROK nauki – co drugi weekend, frekwencja nie jest wymagana! Naprawdę warto! Nie dość, że można prawidłowo zacząć się odżywiać to jeszcze rozpisywać innym diety! NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy <- znajdziesz nas na facebooku, tel.790400178

Gość gość
Odchudzanie nie jest prostą sprawą , ważne, żeby znaleźć sobie dobrą motywację. Jak na przykład wyjście bez skrępowania na basen lub plażę. Polecam ogólną zmianę stylu życia - więcej aktywności - spacery, rower, siłownia. Co do diety, najlepiej unikać fast foodów, słonych przekąsek i innego śmiecio jedzenia. Zobaczysz szybko efekty trzymając się produktów zdrowszych i zbilansowanej diety.Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Biphasic Slim który zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj sie z Gosią, ja od niej zamawiałam i jest wszystko w jak najlepszym porządku, kom 733 405 371. Trzymam za Ciebie kciuki, najważniejsze to się nie poddawać.