Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evacov

Ja on Jego była żona

Polecane posty

Gość Evacov

Halo halo . Witam . Albo muszę się leczyć albo rzeczywiście mam rację . I te wszystkie chore akcje , kłótnie, nie są bez powodu . Tak w skrócie, potrzebuje porady !!! Jak wy to widzicie ? Jestem z facetem prawie 2 lata. Jest ode mnie o 10 lat starszy. Jest po rozwodzie. Gdy się poznawalismy , zapewniał mnie , że z była żoną łączą go tylko stosunki na temat dziecka . Że tak bardzo jej nienawidzi . UWIERZYLAM. Przez całe ten okres mam slepki na oczach , bo nie wiem co o tym myśleć. Na samym początku , co zaczęło mi przeszkadzać, to to że jeździł do Polski do córki, na tydzień dwa , spał u nich , przez cały pobyt . Dodam , że my mieszkamy w Anglii . Po pierwszym powrocie z urlopu , coś mnie tknelo , sprawdziłam mu telefon . Wiem , nie powinnam , ale to już mało ważne . To co zobaczyłam, przeroslo wszystko . SMS do byłej żony: Dlaczego mnie tak k********* piecze ? A ona Na to : nie wiem , pijana bylam . Dusilam to w sobie tyle czasu . W końcu wybuchlam. Usłyszałam tylko ,że to jest żart ich wspólnych znajomych:/ ... Proszę was ? Jaki żart???? Kolejna sprawa . Piszą razem maile . Duuuzo maili . O wszystkim . Po kryjomu . Każde święta, zostawial mnie w Anglii i jechał do córki i byłej żony . Nie jest w stanie zerwać z nią kontaktów prywatnych, twierdząc że nie będę nim rządzić . Jaki wy macie pogląd na całą sytuację ? Przesadzam ? Chora zazdrość? Czy jednak mam trochę racji?

Gość gość
Nie bedziesz nim zadzic i juz wszystko wiesz,strata czasu.

Gość gość
To nie jest żadna była żona! Widziałaś orzeczenie rozwodu na piśmie?

Gość gość
“To co zobaczyłam, przeroslo wszystko . SMS do byłej żony: Dlaczego mnie tak k********* piecze ? A ona Na to : nie wiem , pijana bylam . Dusilam to w sobie tyle czasu . “ :D:D:D:D Prowo 3/10 , potencjał jest

SMS do byłej żony: Dlaczego mnie tak k********* piecze ? A ona Na to : nie wiem , pijana bylam . x coooooo??????:D:D:D:D: pijany chyba jest też autor prowokacji:D

Gość Ewacov
Pisma nie widziałam. Alimenty jedynie płaci na dziecko co miesiąc . I cała rodzina wie że jest po rozwodzie, także czyżby był spisek ? Nie wydaje mi się . Ma ten rozwód raczej

Gość Evacov
I to jest wszystko właśnie chore , że tak mi zakręci, owinie wokół palca a ja we wszystko wierzę . Potrzebowałam porady kogoś obcego, bo on zawsze twierdził , że znajomym to na pewno nie mówię wszystko, zaś jego twierdzą że jestem za młoda, nic nie rozumiem , muszę dorosnąć do związku i iść do psychologa...

Gość gość
Musisz tylko znalezc faceta dla siebie bo ten jest juz zajety na calego.

Gość gość
W Anglii bzy.ka Ciebie a w Polsce posuwa była żonke, nie bądź naiwna. Facet leci na dwa fronty a Tobie puścił scieme ze to taki ich żart, taa ha ha :D

Gość gość
on wcale rozwiedziony nie jest. Mnie swojego czasu też taki bałamucił że niby tylko dziecko a okazało się że szukał kochanki

Gość Evacov
Ale po co gra w ta grę? Twierdzi że jestem chorobliwie zazdrosna. No ale jakby ktoś takie smsy przeczytał taki czas temu, to wydaje mi się że nie tylko ja bym tak postapila. Nie rozumiem też , dlaczego ma taką aż mocna potrzebę widzenia się z nią? Od swojego miejsca zamieszkania do niej i dziecka, jest 100 km . Dziecko ma 7 lat . Dlaczego nie może odebrać dziecko w progu ? Wchodzi tam , siedzą sobie jak gdyby nigdy nic . Wcześniej nocowal po 1 tydz, 2 tyg , nie widząc nic w tym zlego. Oczywiście były takie wojny między nami, że wreszcie przestał tam spać. Czy jest szansa , żebym się jej pozbyla? Ja rozumiem że mają wspólne dziecko i ze jest najważniejsze, ale dlaczego ta szelma tak nie rządzi? Jest na każde jej zawołanie . Na każde!!!

Gość Evacov
Cała rodzina wie o mnie i mnie znają , także nie wydaje mi się że szuka kochanki . On się raczej boi tamtej i widocznie nie zakończył tamtego związku w 100%... I z tego co wiem , to tamta ex mnie mnie trawi . Ja zas chociaż się nie znamy , mam tak samo . Ona nim strasznie rządzi ...

Gość gość
Kocha ją.

Gość gość
pewnie że ją kocha. A znają Cię jako kogo? Może są wolnym małżeństwem a jej się to odwidziało. Po co gra ? Bo sobie chce podupczyć. Po co Ty się w to pakujesz?

Gość gość
No to jak to jest wy mieszkacie a Angli a był a gdzie? Też a Angli bo piszesz że święta w PL? Dlaczego nie jechałaś z nim na święta? Mi tu wszystko śmierdzi.

Gość gość
A znasz to dziecko w ogóle? Przez 2 lata się nie poznalyscie z ex? To kim ty jesteś dla swojego niby faceta skoro Cię nie przedstawił? Dlaczego nie jechałaś z nim po dziecko razem nie specjaliście czasu? Dziwny "związek" .

Gość gość
jak traktuje cię jego rodzina?

Gość Evacov
Jechaliśmy do Pl razem . Ale on zostawał w swoim mieście, a ja jechałam 600km dalej do swojej rodziny . Bo on jechał później na wigilię itp do dziecka . Nie poznalysmy się bo jak chciałam żeby mnie zabrał na święta, to powiedział że musi się jej o zgodę zapytać . I co do czego , to pojechał sam . Sylwester też tam zawsze . Ja byłam tylko u niego w mieście, u jego rodziców jak przywiózł tam dziecko .

Gość Evacov
Nie spędzaliśmy razem czasu bo jak ? Jak on jeździł do nich i tam spal. Twierdził że jego córka , źle się czuje u jego rodziców czyli dziadków . Dlatego zostawał tam . Więc gdzie ja miałam być ? Tak to jest chore

Gość gość
A ja Cię pytam po co ty się w to pchasz? On Cię nie kocha

Gość Evacov
Jego rodzina mnie lubi . Ale do czasu chyba . Bo on jest teraz w Polsce i oczywiście robi ze mnie tą złą, że jestem zazdrosna , chora psychicznie... Więc już zaczynają myśleć o mnie inaczej

Gość Evacov
Właśnie chodzi o to , że tak się do człowieka przyzwyczaiłam że już nie wiem co robić . Kocham to. Postawiłam mu ultimatum , że ma zakończyć z tamtą kontakty prywatne . Tylko Dziecko i koniec . Ale on że ja nie będę nim rządzić , że to jest matka jego dziecka , że jak będzie chciał sobie z nią porozmawiać to sobie porozmawia ...

Gość gość
Kobieto, w co Ty się ładujesz. I po co...

Gość Evacov
Znam dziecko , ale tylko jak byli u jego rodziców . Bo jak on jechał do dziecka, to zawsze zostawał tam na noc .. tydzień. Dwa

Gość Ewacov
To jest wszystko trudne do opisania . Zawsze przez nią były kłótnie w domu. Ja wiem że ona wie o mnie ale co z tego ? Jak sucz ciągle dzwoni, pisze maile , wysyła mu jakieś Demotywatory cholera wie co ... Ja wiem z3 byli razem chyba 8 lat , ale co zrobić żeby się wreszcie odczepila i przestała nie rządzić? Bo tak jak ona zagra to on tańczy . A ma przewagę , bo ma dziecko

Gość gość
Stety nie jestes dla niwgo wazna. Przeczytaj sobie jeszcze raz to co sama napisałaś. Tkwisz w nieformalnym związku. Jesteś 5 kołem u wozu. Nie czujesz tego? Skorzystaj z okazji ze to nie ma i się wyprowadz. Ochlon. Jak wróci to porozmawiaj ze nie chcesz tak żyć,ze potrzebujesz przerwy od niego i jego bagażu. Lepiej na pewno nie będzie. Każde święta Sylwester sama. Będziecie mieć kiedyś dziecko, na pewno Ty będziesz chciał a i które dziecko wybierze zeb y spędzić święta tamto. Jesteś zapewne młoda więc na pewno ulozysz sobie życie. Poboli, będziesz to przeżywać e po.ysl ze zmarnowalas z nim już 2 lata życia. Chyba wystarczający czas zeb y się ogarnął. Nie wiesz co tam robi. A SMS sam mówi za siebie niestety. I żadne to żarty.

Gość gość
Nie rozumiesz Ze skoro on Zostaje tam na noce, na tydzień czy dwa to znaczy zwe sam chce, ona siłą go nie trzyma i jestem pewna ze uprawiają seks. On nadal cos do niej czuje nawet jeśli juz są po rozwodzie i bardzo możliwe ze prędzej czy pozniej wrócą do siebie. Wiele juz było takich historii. Tu nie chodzi o jej rzadzenie, On Cie nie kocha tylko ją!

Gość gość
*nienormalny związek

Gość Evacov
Niestety już byłam w ciąży . Były straszne kłótnie. Na początku się ucieszył, a później płakał po nocy jak tamta strona zareaguje na to że jest drugie dziecko . Martwił się ze tamtą córka będzie cierpieć ... poronilam

Gość gość
Jprdl laska ogarnij się i zawalcz o siebie zanim zmarnujesz sobie życie. Chyba że lubisz się gnębi i być nieszczęśliwa :/