Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evacov

Ja on Jego była żona

Polecane posty

Gość Evacov
Właśnie chodzi o to że jak się poddam teraz, to martwię się że później będę żałować że nie zrobiłam czegoś .... jadę za 2 tyg do Polski . On chce żebym przyjechala do niego I wrócimy razem do Anglii po urlopie . Ale nie może być tak , że on sobie robi co chce A ja bede na każde jego zachowanie . I będę akceptować wszystko to co on robi . Prosiłam go, żeby pogadal z nią, że mi to wszystko przeszkadza, żeby tak nie pisała.. to powiedział mi żebym sama zadzwoniła! :/

Gość gość
Koleś wrzucił Cię do 2giej kategorii, wręcz miejscami ma Cię w d*pie, a Ty się tego "związku" trzymasz jak jakaś totalna desperatka

Gość gość
Ale ona to kochasz . ... No cóż nie przepowiemy Tobie. Rób sobie co chcesz. Twoje życie, Twoja sprawa. Poczytaj sobie tematy na kafe. Facet się nie zmieni. Chyba że na gorsze. Córkę mógł zabrać na wakacje do Anglii. Mogliście razem coś sobie wynająć na tydzień dwa w miejscu zamieszkania dziecka. Są najmu tymczasowe. Ale nie. Facetowi wygodnie bo ma dwie kobiety które na niego czekają mimo wszystko. Także żyć nie umierać.

Gość gość
Jezeli sie rozwiedli tzn ze mieli dosyć swojego związku. Jezeli on u niej przebywa dwa tygodnie tzn ze zaczęli dobrze czuć sie w swoim towarzystwie, maja wspólne dziecko, wspólne śniadanka, wycieczki. Patrzą na siebie i żałują ze życie potoczyło sie tak a nie inaczej. Przyjdzie czas ze ci ludzie sie zejdą. Facet płakał ze jesteś w ciąży ? On z tobą nic nie chce miec poza obsługa kiedy jest w Angli . Masz byc miła to bedzie miło. On swój plan już wykonał , ty nie masz szans przy nim na żadne życie o jakim marzysz. 10 lat różnicy ? Postaraj sie , bedzie trudno ale odejdź , czas na twoj plan na życie .

Gość gość
Teraz nic Was nie łączy oprócz twojej miłości. Łatwiej to zakończyć niż gdy jest wspólne dziecko kredyt itp. Ile masz lat?

Gość gość
Poddaj go próbie. Zaproponuj ze przeniesienie się na stałe do Pl. Powiedz że rozumiesz ze dziecko jest dla niego bardzo ważne i że rozumiesz ze chce spędzać z nim czas. Zobaczysz jak zareaguje i będzie się wykręcac. Nie będzie mógł już na legalny Cię zdradzać.

Gość gość
I kim on jest i o czym się zajmuje ze że ma tyle urlopu jak siedzi tyle czasu w PL?

Gość Evacov
Już był ten temat . Jak najbardziej się zgodził żeby zamieszkać w pl . Ale wiem wtedy jakby to wyglądało . Ona by była jeszcze bliżej . Co chwilę by dzwoniła , a bo samochód się zepsuł , a to coś innego .. oooo nie . On jest z zawodu kierowca , tak jak i ja . Ale wyjechał do Polski , bo wkurzył się już że są kłótnie w domu . No ale ludzie , ile można akceptować takie coś? Miałam to chwalić za to ? Wiadome że czasami już wyttzymywalam . A on jest taki , że zawsze spadnie na 4 łapy. Poradzi sobie czy to w Anglii czy w Polsce . Ma za bardzo życie bezproblemowe. A teraz nagle chce wrócić . Ale już oczywiście od niedzieli nie odzywam się do niego , od do mnie też . Bo jechał do dziecka . Tamta Ma swój sklep na osiedlu , dziecko było u jej rodziców. Wszyscy mieszkają na tym samym osiedlu . Poprosiłam go, żeby napisał do niej albo zadzwonił , żeby spakowala dziecko , i zniosła rzeczy do jej rodziców , bo on chciał małą zabrać do siebie na parę dni . To jaki był wielki problem , bo on nie będzie się zrywać rano , żeby do niej pisać a ona zaprowadziła dziecko o 7 rano . Więc on musiał iść do niej do sklepu i się z nią zobaczyć , żeby wziąć klucze do domu . To jest wszystko taka ściema że dziecko by zrozumiało ...A ja k***a nie potrafię .... wstyd

Gość gość
09.42 dokladnie. I nie wierze ze nie sypiaja ze sobą. Nie bądź naiwna. Jesteś opcja B gdy on jest w Anglii, on Cie poważnie nie traktuje! Obudz się kobieto zanim zajdziesz z nim w ciążę albo wpakujesz się w kredyt bo wtedy będziesz bardziej udoopiona.

Gość gość
Laska serio jesteś taka głupi a czy tylko udajesz? Coraz bardziej śmierdzi mi tu prowokacja. Bo serio nie jestem w stanie uwierzyć że są kobiety takie jak Ty. Nie.masz za grosz godności i szacunku do siebie zgadzając się na taki układ. Wielu facetów w nowych związkach m dziecko z ex i takich cyrków nie ma.

Gość gość
Mnie też to coraz bardziej śmierdzi prowokacją...

Gość gość
Znasz jej adres? Wiesz gdzie pracuje? Wynajmij detektywa jak facet jest u niej i się przekonasz. Klapki na pewno Ci spadną z oczu.

Gość Ewacov
Wiem wszystko , co gdzie i jak . Detektyw 1000 zł za dzień pracy . Czy opłaca się dla nich wydawać tyle kasy?

Gość gość
Czytając przypomniała mi się historia .Na mszę wybrał się mąż z żoną.Znamy się.Siedziałam za nimi.W pewnym momencie do kościoła wtargnęła jakaś zdesperowana kobieta.Usiadła kilka ławek przed tą parą.Zaczęła odwracać się i uśmiechać się przez całą mszę..Widziałam,ze mąż był bardzo podenerwowany.Przed końcem mszy wyszedł z zoną. Po kilku dniach spotkałam się z żoną i ona także miała podobne przypuszczenia.Nie odpuściła i wyszło na światło dzienne,że jej mąż zdradzał ją. Myślę autorko,ze ty jesteś w podobnej sytuacji.Uważaj bo żona zajmie się tobą.Na pewno nic nie wie o tobie-kochance męża.

Gość gość
Kiedyś słyszałam ze 300 zl zł za dzień. Ale tutaj sprawa jest prosta znasz dane znasz adresy wiesz gdzie facet przebywa. Będziesz mia dowody a tak facet robi z Ciebie rozhisteryzowaną wariatkę. Pokażesz mi dowody i bo zatka a Ty będziesz miała satysfakcję :) myślę że warto.

Gość gość
Autorko,czego ty jeszcze nie rozumiesz? On z ciebie drwi,lekceważy cię.Czy chcesz walczyć o takie coś? Zawalcz o siebie.Odpuść.Idź do specjalisty jak nie możesz sobie poradzić. Miej godność dla samej siebie.Żal mi ciebie a jednocześnie wkurzam się,że jesteś taka naiwna i głupia.Sorry.

Gość gość
Evacov dziś Niestety już byłam w ciąży . Były straszne kłótnie. Na początku się ucieszył, a później płakał po nocy jak tamta strona zareaguje na to że jest drugie dziecko . Martwił się ze tamtą córka będzie cierpieć ... poronilam xxx Nie poroniłaś tylko usunęłas bo on tak chciał!

Gość gość
Najbardziej w takich tematach śmieszy mnie zawsze jedno " ona się przyczepila, nie daje mu spokoju itd Itp " On bidulek bezsilny, bezwolny ? Naprawdę jesteś tak głupia czy udajesz ???

Gość gość
Przecież zawsze winna jest ta stara wstrętna żona! Misio zawsze niewinny! Nawet jak misio sam lata do starej żony, jak sam błagam żeby go wypuściła między nogi to i tak nie jego wina!

Gość gość
Co tez te kochanki sobie wyobrażają? Dlaczego misio ma mieć ograniczony kontakt z rodziną/żona+dziecko/ którą kocha? Kochanko,z tej mąki chleba nie będzie! Tępa jesteś jak większość z was.

Gość gość
11:11 jesteś jeszcze glupsza od autorki

Gość gość
Dlaczego głupsza? Misio chce mieć kontakt z byłą i dzieckiem to ma. Misio chce mieć bzykanko z byłą to ma. Misio chce mieć bzykanko z głupią w Anglii to ma. Misio jest zwykłym oszustem a wy zamiast na nim psy wieszać to głupie baby obwiniacie.

Gość gość
eva, piszesz o jego byłej żonie, że to sucz. też jesteś suczą, tylko po przeciwnej stronie. nie dał się kochanek całkowicie zmanipulować i odgonić od własnego dziecka, i dramat. a to przecież jego obowiązek troszczyć się o własne dziecko i rozmawiać o nim z żoną. poza tym, jeżeli ktoś jest wierzący, to uważa, że chociaż partner odchodzi, to mężem czy żoną i tak będzie przed Bogiem do końca życia. wchodzisz na trzeciego - to masz.

Gość gość
Jaki normalny facet sypia pod jednym dachem z bylą żoną....usmiałam się Koleś wcale rozwiedziony nie jest...jego rodzina wie o tobie ale ze jestes jego kochanką... Daj sobie siana bo zmarnujesz zycie na patalacha Nie ciebie pierwsza facet nabral

Gość gość
I pewnie jeszcze mu gotujesz, sprzątasz, robisz dobrze i na wszystkie wydatki składacie się 50/50.

Gość gość
20.23 tez tak obstawiam :) facet ma z nią wygodnie noi seksik tu i tam, obskakuje obydwie, żyć nie umierać :)