Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż powiedział mi to po wczoraj co teraaz

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy wzielismy slub i wprowadzilismy sie na 2 pietra codziennie praktyrcznie tocze z nia wojny. O wsytko, dlugoby opisywac. Wczoraj jak maz wrocil z pracy i opowiadalam mu co z nowu jego mamuska wymyslila powiedzial mi ze moglabym juz dac spokoj, ze on nie ma sil codziennie z pracy wracac i sluuchac tego i wybierac stron, ze to ja jestem w wiekszosci winna i czas abym sie zmienila a otem zapytal sie sie ide do pracy. Jak dzisiaj wyszedl to zaczelam zastanawiac sie czy nie powinnam wniosc pozwu o rozwod.

Gość gość
Ile jesteście po ślubie? Mieszkacie z teściową?

Gość gość
Ewidentnie obrał stronę mamusi. Tez byłabym wściekła.

Gość gość
A o co toczycie te wojny?Ja też miałam okres w życiu gdy mieszkałam z teściowa i teściowa lubiła się wtrącać i robić na złość ale olewa łam to totalnie i w końcu przestała .Mieliśmy wszystko osobno jak najmniej z nią rozmawiałam jak juz to o pogodzie itp....i było ok.

Gość gość
W maju slub. Wojny o wszystko ona jest beznadziejna a ja jestem po prostu ostra i mego pyskata i nie dam soba pomiata.

Gość gość
W maju ślub i już chcesz składać pozew o rozwód? Dziewczyno wydoroślej ! Zastanów się nad swoim postępowaniem i swoim życiem . Wpakowałaś się do teściowej domu i jeszcze śmiesz pyskować?

Gość gość
Zrobcie do siebie osobne wejscie i nie bedziecie sie widywac.

Gość gość
wyprowadżcie się do domu twoich rodziców i będzie git jak nie możecie mieszkać oddzielnie , tylko dalej jak małe dzieci z mamusią i tatusiem

Gość gość
Jak jesteś taka mądra jak piszesz to on powinien cię wyjebać z domu.

Gość gość
Irytują mnie takie bełkotliwe, chaotyczne wpisy z kupą błędów. To oczywiście dotyczy autorki tego wątku.

Gość gość
Rozumiem, że mieszkasz z teściową. Trzeba było iść na swoje, a nie teraz narzekać. Dlaczego nie pracujesz?

Gość gość
Ile Ty masz lat.. 18? Ciekawa jestem o co te wojny?

Gość gość
3 pytania: Czemu nie mieszkacie sami tylko z teściową? Czemu nie pracujesz? Dlaczego akceptujesz układ w którym nie jesteś dla męża najważniejsza?

Gość gość
gość dziś Słyszałaś o szacunku do starszych osób?

Gość gość
Jak juz nie bedziesz wytrzymywac wroc do rodzicow, bo cie wykoncza. O ile masz taka tesciowa jak ja czyli wladcza i zaborcza, ktora kocha wtracanie sie i zyc zyciem swojego syna.

Gość gość
Mieszmaky z tesciowa, bo moj maz dostanie ten dom w spakdu wiec nie uwazam aby wywalanie pieniedzy w boloto na inny dom ma sens. Nie pracuje bo nie ma tu pracy dla osob z moim wyksztalceniem a nie ichce isc na 2 tygodnie doo sklepu jakbysiepojawilo cos super.

Gość gość
A i maz oczywiscie wzial ja strone bo miala swiadkow - swoja stara matke tak samanundna- jak rzeczywiscie nerwy mnie ponioslu krzyczalam i wyzwywalam je obie. Ale nie pwoiedziala ze to dlatego ze ona caly czas cos chce odemnie

Gość gość
dziś Mieszmaky z tesciowa, bo moj maz dostanie ten dom w spakdu wiec nie uwazam aby wywalanie pieniedzy w boloto na inny dom ma sens. Nie pracuje bo nie ma tu pracy dla osob z moim wyksztalceniem a nie ichce isc na 2 tygodnie doo sklepu jakbysiepojawilo cos super. xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ale ty głupia pipa jesteś , brak słów . Młoda osoba bez ambicji . Otruj teściową szybciej dostaniecie ten dom i nie będziesz zakładać takich tematów. Zakup własnego mieszkania to wyrzucanie pieniędzy w błoto ???????????? Obudż się laska .

Gość gość
Ile macie lat? Ty i twoj maz?

Gość czerwonamiska
Może lepiej spróbować się dogadać?

Gość gość
"Mieszmaky z tesciowa, bo moj maz dostanie ten dom w spakdu" (pół zdania i aż 2 przekręcone wyrazy) A ty do tego czasu dostaniesz nerwicy.

Gość gość
Nie pracuje bo nie ma tu pracy dla osob z moim wyksztalceniem a nie ichce isc na 2 tygodnie doo sklepu jakbysiepojawilo cos super. xxx Siedź w domu jak Ferdynand Kiepski. Nie za wysokie zdanie masz czasami o sobie?

Gość gość
Ja 21, mąż ma 32 lata.

Gość gość
Nie dość że pyskata to w dodatku leniwa . Zero szacunku do starszych , zero szacunku do teściowej która dała Wam swój własny dom. Myślisz że gdy będziesz siedzieć i wciąż pyszczyć to mąż długo taki stan wytrzyma ? To jest jego matka i jeśli będziesz żle się do niej odnosiła to cię w końcu wywali na zbity pysk z domu i weźmie rozwód . Po

Gość gość
A co Ty laską możesz mieć za wielkie wykształcenie mając 21lat???Licencjat,szkołę średnią???Oj tego domu to Ty się na pewno nie doczekasz....

Gość gość
Po stylu pisania widać że autorka raczej żadnego wykształcenia nie ma a czeka ja super oferty .

Gość gość
*na super oferty

Gość gość
Przeciez to kolejne marne prowo. Olejcie.

Gość gość
Skonczylam liceum, zdalam mature i mam szkolenia aby byc assesytnetka np zarzadu albo sekreratiat kierowac nim i pracowac tam jako sekretarka.

Gość gość
Czego ty używasz do klepania tych wpisów, że są takie niechlujne? Żelazka?