Angela97 0 Napisano Lipiec 10, 2018 Witam kobietki :) Nie wiem co myśleć ale nie chcę się nakręcać. Ostatnia @ była 22-28.06.18. @ są bardzo nieregularne. Kochałam się z partnerem dwa dni po @. Stosunek odbył się z prezerwatywą, która okazała się dziurawa w kilku miejscach, do wytrysku doszło w środku. 5.07 miała lekkie jednorazowe krwawienie na pół wkładki. 6.07 miałam śluz brunatny. Temperaturę mierzę dopiero od dzisiaj, więc nią nie mogę się sugerować. Takie plamienie wystąpiło u mnie pierwszy raz w życiu. W pierwszą ciążę też zaszłam dzień lub dwa po okresie. Czy to mogło być plamienie implantacyjne ? 7 i 8 robiłam test wyszedł negatywny. Podejrzewam że to jeszcze za wcześnie na test. Nie wiem nawet kiedy mogę spodziewać się @ bo przychodzi kiedy chce :( Bardzo chciałabym mieć drugie dziecko, ale nie chcę się nakręcać, że to na pewno to. Dajcie znać kobitki co myślicie :) Angela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2018 Prezerwatywa dziurawa w kilku miejscach??? Może to umowy durszlak był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angela97 0 Napisano Lipiec 10, 2018 Też się pierwszy raz spotkałam żeby dziurawa była w kilku miejscach, ale zawsze sprawdzam. A za wredne komentarze to ja dziękuję bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach