Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effie89

Zazdroszczę życia koleżance.

Polecane posty

Gość Effie89

Zazdroszczę życia koleżance. Chcę. nadmienić, że nie jest to żadna chorobliwa zazdrość, tylko po prostu chciałabym wieść życie na jej poziomie. Dziewczyna ma udane życie od A do Z. Cudownego męża i dwoje pięknych i zdrowych dzieci. Oboje zarabiaja krocie, bo prowadzą swoje firmy. Jest ich stać na wakacje i nie mówię tutaj np. o Grecji, ale o Hawajach, Bali, Malediwach, Kenii itp. Mogą sobie pozwolić na luksusowe samochody, które kosztują tyle co dwupokojowe mieszkanie. Eh...A ja? Co prawda mam wspaniałego partnera u boku, zaliczamy się do klasy średniej, zarabiamy troche powyżej krajowej, ale nie stać mas na USA czy wypady tego typu. Najdalej byłam w Izraelu i pewnie na tym się skończy. A co najważniejsze wiecznie dostaję po d***e. Mimo kilkuletnich starań o dziecko nadal go nie mam. Kilka razy poroniłam, a od roku w ogóle nie mogę zajść w ciążę. Teraz jeszcze doszła poważna choroba mamy, która mi ją powoli odbiera, a wcześniej kiedy miałm 14 lat śmierć taty. No nic, tak już sidać musi być, że jedni mają wszystko, drudzy mniej, a trzeci nic. I z góry zaznaczam, że jestem wdzięczna za to co mam, ale czasami trzeba wylać swoje smutki.

Gość gość
w jakiej branzy firmy?

Gość gość
co cię to interesuje ? Nie w tym tkwi problem. Filmy kręcą przyrodnicze, lepiej ?

Gość Effie89
Jej mąż IT, a ona ma dwie kwiaciarnie i planuje założenie kolejnej.