Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalamalem sie kolejna polka z ktora gadam pare miesiecy poleciala na obcokrajowc

Polecane posty

Gość gość

Niewazne czy garbaty,chudy czy czarny ale obcokrajowiec a polakowi nie da. Ja j***e zalamac sie mozna. Czem Polki nie maja honoru brak slow.

Gość gość
Ja jestem dziewica. Czekam na meza prawiczka polaka

Gość gość
Idz daj d...y obcokrajowcowi.Pochwalisz sie mamie.

Gość gość
maja honor bo z tobą się nie zadają upośledzeńcu

Gość gość
gość dziś nie wiem o co ci chodzi z tymi obcokrajowcami. Moze jakas dziewczyna cie skrzywdzila, ale to nie powod zeby wmawiac to innym

Gość gość
Nikt mnie nie skrzywdzil ale jestem rozczarowany zachowaniem Polskich kobiet zagranica. Mimo,ze moglbym byc z miejscowa dziewczyna ,to zawsze patrze na rodaczki i innej bym nie tknal. Niestety plc piekna zobaczy chude angola czy inneg brudasa i leci na zlamanie pysk a potem w pracy musze wysluchiwac jakie polki sa latwe.

Gość gość
Same angielki sie smieja z brytoli,ze sa brzydcy w hooj i wola np latynosow a Polki leca na zlamanie pyska do jakiejs chudziny.

Gość gość
bo ciapaci dla uzyskania karty pobytu muszą "oczarować" kretynkę Polkę, a Polak nie musi, stąd ich powodzenie, poza tym fikcyjny ślub kosztuje w Polsce 30 tysięcy, taniej się "zakochać" w*****ać i mieć za darmo, no nie?

Gość gość
Jak ty tylko gadasz z kobietą kilka miesięcy to co się dziwisz? Ona czeka i czeka a to jakaś pipka nie facet, więc bierze pierwszego lepszego mężczyznę nie zwracając uwagi czy to Polak, Angol, Hindus czy indianin. Każdy lepszy od ciebie.

Gość gość
polki sa wyrachowane. kropka.

Gość gość
autorze poszukaj kobiety na wsi, dobre, pracowite, nie mialy obcokrajowcow xd

Gość gość
.......z która gadam kilka miesięcy.....?????? Mam nadzieję że nie przez jakiś portal randkowy bo wtedy to porażka.

Gość gość
Gadalem pierw z jedna polka z us pol roku a potem sie dowiedzialem,ze ona z jakims latynosem jest.Tylko zapomniala mi wspomniec o tym. Teraz ta sama sytuacja slazaczka ( to mowie napewno jest bardziej poukladana) i znowu ta sama sytuacj a ona 2 lata z jakims chudym brytolem .Oczywiscie tez zapomniala o tym wspomniec. J***c qrwy

Gość gość
gość dziś Same angielki sie smieja z brytoli,ze sa brzydcy w hooj i wola np latynosow One się śmieją z Latynosów. Dobierają się w pary ze swoimi.

Gość gość
Autorze, jak wyglądasz?

Gość gość
Pustak z siłowni nazywa innych chudzinami hahaha