Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polski nie sa piekne taka prawda. Najpiekniejsze kobiet to te

Polecane posty

Gość gość

1. Argentynki 2. Hiszpanki 3. Kolumbijki 4. Brazylijki 5. Wenezuelki 6. Chilijki 7. Meksykanki 8. Kubanki 9. Paragwajki 10. Portugalki 11. Włoszki 12. Francuzki 13. Turczynki 14. Urugwajki 15. Portorykanki

Gość gość
Duzo modelek jest w lasnie z Am PD.

Gość gość
13:51 wcale mnie to nie dziwi

Gość gość
no ok, przyjmijmy ze masz 100% racji. I co z tego skoro nie wyjedziesz do żadnego z tych krajów, żadna panna z wymienionych nacji nie poleci na ciebie tutaj itp itd. Skazany jesteś na Polki i to te brzydkie- ładna ni poleci na nieudacznika z kafe, albo na zdjecia ładnych panien, ale to tylko jpg.

Gość gośćh
Bo autorze lubisz ciemne o kobiecych ksztalatach.dla mnie najladniejsze sa wysokie szczuple i ultrajasne z polnocy, czy to szwedka czy rosjanka.jestem kobieta ,zazdroszcze im urody, ciemne twz bywaja ladne ale zawsze bedzie im.czegos brakowac do 100% idealu

Gość gość
jasne, tylko widziałes tam rdzenna ludność która dominuje?

Gość gość
15:38 - Gdzie ta rdzenna ludnosc?? W Hiszpanii? Portugalii? :D :D Czy w Argentynie albo Brazylii gdzie Indian jest 1%? Podobnie na Kubie, urugwaju, puerto rico i pozostalych krajach. Jedyne kraje latynoskie gdzie dominuje ludnosc rdzenna to Gwatemala, Peru i Boliwia. W pozostalych indianie stanowią maksymalnie 10%

Gość gość
1. Argentynki 2. Hiszpanki 3. Kolumbijki 4. Brazylijki 5. Wenezuelki 6. Chilijki 7. Meksykanki 8. Kubanki 9. Paragwajki 10. Portugalki 11. Włoszki Fuj ale powiało transami :D

Gość gość
jak poprzebywalam trochę z tymi tłustymi hiszpańsko kleczacymi doopami i napatrzyłam się na ich owłosienie, syf jaki wokół siebie robią i ciągły hałas to od razu pokochałam mój naturalny kolor włosów i to , ze jestem drobna :)

Gość gość
Jasne tak se wmawiaj :D A Miss byla tylko jedna Polka :classic_cool: a latynosek dziesiati

Gość gość
Ja bym wolałmpolki ale te p***y mają pasy cnoty pozakladane i noechcą sie ciupciać :-( nauczyly sie dzyndzla szarpać i po dymaniu:-( :-P

Gość gość
14:03 Miss to konkurs dla pustaków :D a latynoski tam się pchają. I co to znaczy „tak se wmawiaj” :D:D naucz się pisać wsioku a tak w ogóle to leć do drzwi , latynoski czekają się dobijają do ciebie hahaha (wątpię)