Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny w moim wieku chcą mieć już dzieci a młodsze dziewczyny mnie nie chcą

Polecane posty

Gość gość

A ja nie chcę jeszcze mieć dzieci. Poradźcie mi, jakiej dziewczyny szukać

Gość gość
Może takiej która nie chce mieć dzieci nigdy idioto ? Młodsza prędzej czy później też będzie chciała , trzeba szukać takiej co nie chce nigdy i tyle , ps dobrze ze nie chcesz mieć dzieci z takim tępym rozumem to plus

Gość gość
gość wczoraj Idioto! Ale nie jest tak, że ja wcale nie chcę mieć dzieci! Tylko nie chcę ich mieć teraz, tylko za ładnych kilka lat.

Gość gość
Ale masz problem faktycznie... Widocznie jestes bardzo brzydki i głupi i dlatego chcą Cie tylko po to zebys zrobil dziecko. Ile masz lat?

Gość gość
Mam 40 lat i jestem prawiczkiem bo żada mnie nigdy nie chciała

Gość gość
Mając 40 lat chcesz mieć dzieci za ładnych kilka lat? - potem pani na zebraniu bedzie myslala, ze to dziadek na zebranie przyszedł . Kobieta w wieku 40 lat, która chce mieć dzieci w ogóle to już nie ma na co czekać.

Gość gość
starszą, dzieciatą albo po menopauzie, przyda jej sie młodszy kochaś, a dzieci już nie będzie chciała, albo nie będzie mogła ich mieć. Przeciez to proste

Gość Mysza 1987
nie kazda, ja mam 31 lat i nie mysle o dziechach.. Poza tym co za tekst " mlodsze mnie nie chca" a ile Ty masz lat i co masz do zaproponowania mlidszej dzieczynie ? Bo jesli masz 38 i szukasz 25 latki to yhymm troche srednio,

Gość gość
autor tego jest kretynem kobieta od wieku 22 lat-30 lat powinna zajść w ciąże bo jest jej łatwiej przez to przejść, potem jej bardzo ciężko zajść , bo potem kretynie już nie może , druga sprawa zapytaj się po prostu czy na pewnym poziomie znajomości ją jakie ma podejście do dzieci albo sama ciebie podpyta czy lubisz dzieci i czy byś chciał , Rozum normalny Facet ! pragnie dostać od swojej ukochanej żeby mu dała dziecko. dorośnij bo przeżyjesz życie i nic nie będziesz miał z tego , albo zostań kawalerem starym do usranej śmierci powodzenia w byciu samotnym chujem

Gość gość
Wybierz taką która ma już dziecko.

Gość gość
Mysza 1987 dziś własnie dobrze mówisz chce młodszą a sam jest lamusem a chce coś lepszego od koleżanek swoich , Wiesz jak ćwiczy chodzi na siłownię z******tą ma sylwetkę i jest przystojny i ma fajny samochód i dom , To zobacz typie ile musisz mieć żeby ona na ciebie zwróciła uwagę, mysza wydaje mi się że autor myśli że jest kurde kimś i może tylko wymagać

Gość gość
Ja, autor, mam 34 lata. Wiem, że dla kobiet najlepszy czas na dzieci jest w młodszym wieku. Ale co ja poradzę na to, że chcę mieć partnerkę ale nie chcę mieć dzieci?!? Czy naprawdę nie ma takich ludzi? Są ludzie o najróżniejszych preferencjach a nie ma takich, którzy nie chcą mieć dzieci???

Gość gość
gość dziś ale czego się boisz powiedz że cię twoja ukochana odsunie i zaczniesz ją zdradzać albo zostawisz bo nie okazywała ci uczuć, powiem ci tak każdy facet się tego boi ale trzeba rozmawiać z dziewczyną bądź żoną , i starać się jej pomagać dużo facetów nie sprząta po sobie i nie sprząta ogólnie mieszkania, a wiesz kto to robi twoja żona lub kobieta i ona ma się z tobą kochać jak nic nie zrobiłeś żeby miała siłę na to, no sorry ale na chuj takiej kobiecie facet ?

Gość gość
gość dziś i nie rozumiem pretensji do żony co się opiekuje twoim dzieckiem, samo się przecież nie nakarmi bez ciebie kretynie zdechnie tak samo jak ty byłeś mały i potrzebowałeś opieki tak samo ono potrzebuje tego samego , bo umrze ! wydaje mi się że boisz się i strach masz przed tym

Gość Mysza 1987
ja w ogole nie rozumiem Twojego problemu autorze.. Nie jest nigdzie zapisane ze do 30 nie chca a po 30 ccha..Znam 22 latki, ktore marza o tym teby byc juz matkami a sa takie przed 40 ktore nie maja instynktu. Poza tym chore podejscie , znajdziesz partnerke , ktora nie chce lub np nie moze a Ty przeciez mozesz zmienic zdanie... Bo to ze teraz nie chcesz nie oznacza , ze nie bedziesz chcial cale zycie a u kobiet hjest jest tak 36-38 lat max i juz dzieci miec nie moze,, Po prostu sie dogadaj , poznaj a nie pytaj na 1 randce

Gość gość
Mysza 1987 dziś Ależ ja nie pytam na 1 randce. Ale to dziewczyny szybko przechodzą do tego tematu i mówią, że one chcą mieć dzieci

Gość gość
gość dziś Tak, boję się tego, że w związku się pogorszy jak będzie dziecko i w ogóle nie wyobrażam sobie podołać z wychowaniem dziecka. Dlatego nie chcę mieć dziecka. Ale w zasadzie nie tylko dlatego. Nie mam też takiej potrzeby, pragnienia. Czy wy wszyscy na przykład macie pragnienie, żeby rzeźbić w drewnie albo w kamieniu? Albo, żeby uzbierać kolekcję pocztówek z wizerunkami śpiewaków operowych? Nie macie takiej potrzeby. Tak samo ja nie mam potrzeby mieć dzieci.