Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość353

Odrzucam rówieśników, podobają mi się starsi.

Polecane posty

Gość gość353

Mam niespełna 20 lat więc jestem jeszcze bardzo młoda i powinnam przeżywać wszystkie te wielkie miłości. Niestety podobają mi się tylko faceci starsi i nie mówię tu o 2-3 latach, ale o 8-12. Nawet gdy ktoś w moim wieku czy kilka lat starszy wydaje się w porządku nie umiem patrzeć na niego przez pryzmat związku. Zdaję sobie również sprawę, że będąc nastolatką nie zbudowałabym prawdziwego związku z o tak dużo starszym facetem. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Może to po prostu jeden z '' uroków'' bycia młodym i minie? Chciałabym umieć z kimś się związać jednak to uniemożliwia mi to.

Gość Vs
Moja droga, jako 30 letni kolega, z cała stanowczością muszę przyznać Ci rację, to cecha młodości, część dziewczyn ale i chłopaków, poszukuje starszego partnera - doświadczenie, status społeczny. Taki partner, nie raz jest substytutem rodzica (oczywiście to wszystko dzieje sie podświadomie.). Moim zdaniem, nie szukaj na siłę starszego partnera, masz małe szanse, że trafisz na porządnego człowieka. Daj sobie jeszcze na wstrzymanie z poważnymi zwiazkami, postaraj się przekonać do nieco młodszych. Dla starszego faceta, byłabyś jedynie erotyczną maskotką, niczym więcej, a jeżeli tobie taki status nie odpowiada, to na prawdę nie warto podążać za tymi pragnieniami.

Gość gość353
Vs nie szukam na siłę starszego faceta. Zdaję sobie sprawę, że może mieć to związek właśnie z powodu relacji jakie miałam z ojcem jednak jak bym się nie starała nie umiem zobaczyć w kimś w podobnym wieku nawet jeśli widzę, że tej osobie zależy potencjalnego partnera.