Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was sie przyzna ze jest zlym czlowiekiem?

Polecane posty

Gość gość

w pracy, zyciu zawodowym to niektorzy takie faryzeusze ze masakra,wyrachowane, cyniczne,egoisci bez wartosci i sumienia wrecz:O

Gość gość
malo jest naprawde zlych ludzi, wiekszosc jest po prostu bezmyslna, tepa albo bardzo nieszczesliwa lub zakompleksiona.

Gość gość
Ja. Ja lubię być pierwsza. Narobiłam swego czasu sporo problemów rodzicom. Zawsze myślałam tylko o sobie. W pracy też liczę się ja. Ma być tak jak ja chce. Ludzie muszą mnie słuchać. Jeśli robią po tak jak mająto ok. Jeśli nie to zmieszan z błotem.

Gość gość
gość dziś i nie masz wyrzutow?

Gość dobra intuicja
ja tam leje na wszystko, unikam złych ludzi jeśli ich wyczuje, co jest często

Gość gość
16.07 Ty nie jesteś zła tylko głupia i to jak trep.

Gość gość
hmm

Gość gość
Bog sam powiedzial ze ludzie maja zle usposobienie Jego slow nie interpretuje sie na swoj sposob ;)

Gość gość
Mieliśmy w pracy taki przypadek jak gość 16 :07 i musiałam stać się złym człowiekiem, żeby pozbyć się osoby, która psuła krajobraz i atmosferę, "mieszała z błotem', wywoływała zamieszanie i konflikty wśród personelu i osób korzystających z usług firmy. Poleciłam ją konkurencji. Znajomy z branży poszukiwał konkretnego pracownika na konkretne stanowisko, więc mu poleciłam. Zaproponował jej pracę i 200 zł więcej, gadzina poszła sobie. Dostaniemy nową, miała u nas praktykę, chyba w porządku. Jak nie, znów będziemy knuć :-) Niestety życie wymusza z nas podłe zachowania i tyle :-)