Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki moze byc powod braku sympatii u facetów?

Polecane posty

Gość gość

Czego nie lubia w kobietach,dlaczego unikaja?

Gość gość
Nie chcesz im dawać doopy i adorowac to jest powód numer jeden , innych nie ma , jeśli nie odpowiadasz na flirt jesteś wrogiem

Gość gość
lubię takie spokojne ale już patrzę na 40stki a nie młodsze.

Gość gość
Myślisz? No to mogłoby miec sens, jestem powsciagliwa.Znaczy okazuje szacunek, sympatie ,flirt czasami odwzajemnie ale w gadce tylko, do kontaktu cielesnego nie jestem taka szybka. To nie znaczy ze jestem zimna, bo z bliskimi moglabym sie przytulac i calowac na okraglo. Jak mialam chlopaka w ktorym bylam zakochana, to seks tez byl czesto, sama mialam na niego ochote i nie musial prosic ... ale ja mam tak, ze musze zaufac i pokochac. Z obcym nawet nie lubie sie miziac :o

Gość gość
Standardowo jeżeli kobieta puszcza się, manipuluje i oszukuje to już jest na straconej pozycji dla każdego myślącego faceta.

Gość gość
Czy ja wiem?? Moj kuzyn dobrze wie jaką oszustką jest jego ''bogini'' ale i tak za nią biega.Uczciwą, zrównoważoną fajną dziewczyne odrzucił - bo nie była wystarczajaco ladna.On nawet sie z tym nie kryje

Gość gość
Wręcz odwrotnie. Jak się puszcz, manipuluje i oszukuje to zawsze znajduje jakiegoś jelenia i zawsze ma branie. Porządnych dziewczyn nie zauważacie bo są dla was nudne. A jak już zauważycie to i tak wcześniej czy później s**********e do puszczalskiej. Bo młodsza, ładniejsza, ciekawsza. a potem lament jakie te baby k***y.

Gość gość
Dlatego ja chyba zostane sama, z wyboru. Po co mam sie dawac ranic,skoro zasluguje na wiecej a nie ma w czym wybierac

Gość gość
Odwrotnie niż mówisz manipulatorki dobrze kryją twarz udają cudowne kobiety a później wychodzi szydło z wora po x czasu , jak np ja i moją koleżanka z pracy , ja jestem zimna smutna , czasem nawet zgorzkniala , ale pomagam innym , staram się z całych sił wykonywać obowiązki a koleżanka manipulatorka , jest fałszywie uśmiechnięta milutka dla szefostwa i ludzi których lubi , a tych którzy są ponizej niej traktują z potworna pogarda , do swojego faceta też się mizdrzy jak kociak a nawet nie wie jaka podla fladre ma w domu

Gość gość
Dlatego ja chyba zostane sama, z wyboru. Po co mam sie dawac ranic,skoro zasluguje na wiecej a nie ma w czym wybierac

Gość gość
faceci nawet jak wiedza ze baba jest zla to beda ja tlumaczyc albo przymkna oko bo ladna... reprezentacyjna , seksowna..

Gość gość
autorko masz gg?

Gość gość
po co Ci moje gg?

Gość gość
nudy, rutyny, braku szalenstwa, spontanicznosci, poczucia humoru

Gość gość
20:15 a skąd u ciebie przekonanie ze " szaleństwo " to taka dobra cecha ? Nie każdy lubi głupie trzpiotki , ja np wolałabym fajnego męskiego faceta od takiego " trzepaka " co on to nie wywija, to nie jest fajne tylko żenujące