Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robot kuchenny Cobbo Thermo Plus ?? Warto kupic na prezent ślubny ?

Polecane posty

Gość gość

Witam Myślę dać w prezencie siostrze jako prezent weselny robota typu termomix marki cobbo thermo plus gdyż jest tańszy od termomixa. Potrzebuje szybkiej pomocy czy warto go kupić czy jednak dołożyć prawie 2 tys i kupić termomixa ??

Gość gość
Jak nie ma listy prezentow to daj koperte.

Gość gość
Zalezy mi na czyms takim co ulatwi zycie nowej parze a pieniądze dostaną od wszystkich a wiem że tego typu sprzęt sami sobie nie kupią a jest to ułatwienie w gotowaniu.

Gość gość
Witam. Często spotykałem się z tym, że para młoda precyzowała co dokładnie chce dostać(np. pieniądze lub wino zamiast kwiatów). Ale skoro twoja siostra i je narzeczony czegoś takiego nie zrobili, to sądzę, że warto im sprawić robota Cobbo. Osobiście go nie posiadam, ale kuzynka sobie takiego kupiła i jest bardzo zadowolona.

Gość gość
Jeżeli to Twoja siostra to myślę, że będzie zadowolona :) ale nie ryzykowałbym z takimi prezentami dla znajomych :D chyba ze jest na liście prezentów :D dodatkowo ja bym dodała coś zabawnego. ja na swoim ślubie dostałam z mężem lot w tunelu aerodynamicznym sppedfly w Mirosławicach :D to super prezent, z niego najbardziej się cieszyłam :D

Gość wietnam2222
Wybierz jej coś lepszego, np. kenwooda chief titanum xl, będzie miała prezent na lata a nie na rok.

Gość magda wrestler

Tak jak napisał wietnam, ja Ci równiez polecam kenwooda, ale konkretny model - https://www.kenwoodworld.com/pl-pl/produkty/kenwood-roboty-kuchenne/roboty-kuchenne-kenwood/chef-xl-titanium-kvl8498s, tu masz linka, to jest limitowany mikser sygnowany przez Michela Morana, mistrzowska jakość i genialnie wszystko robi!

Gość gość

magda wrestler, masz fajny nick :)

Gość mirko

No mi tez Kenwood podchodzi więc jak bede kupowac to raczej od nich, ale to pewnie o swiętach.

Gość tchorzofretka

tak tak, w tym momencie ten kenwood rzadzi!

Gość jolaola

Mam w domu i Kenwood'a chef xl KENWOOD titanium i Cobbo Thermo Plus tp6 i powiem szczerze że gdy kupiłam Cobbo w styczniu tego roku to od tego momentu ani razu nie używałam kenwooda. Jeśli ktoś chciałby odkupić ode mnie kennwooda używanego to chętnie odsprzedam. 

Pozdrawiam

Jolanta 

Gość Julka

Cześć, 

kupiłam Cobbo tp 6 swoim rodzicom w prezencie na rocznicę ślubu. Bardzo fajny sprzęt, sama jak przyjeżdżam na weekend to z ogromną przyjemnością gotuję. Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, przejrzyste i ma dużą bazę przepisów. 

Gość Weronika

Ja jestem bardzo zadowolona z mojego Cobbo, którego otrzymaliśmy z mężem jako prezent ślubny. Gotowanie jest znacznie prostsze, potrawy zdrowsze i nie ma co oszukiwać, bardziej urozmaicone. Przynajmniej w moim przypadku, bo nigdy nie uważałam się za osobę nadającą się na "szefa kuchni" Tak więc siostra że tak napiszę idealnie trafiła z prezentem ślubnym. I uważam, ze pewnie większość tak obdarowanych młodych par będzie podchodziło tak do tego typu prezentu

Gość JustynaH
Dnia ‎2018‎-‎07‎-‎11 o 00:51, Gość gość napisał:

Witam Myślę dać w prezencie siostrze jako prezent weselny robota typu termomix marki cobbo thermo plus gdyż jest tańszy od termomixa. Potrzebuje szybkiej pomocy czy warto go kupić czy jednak dołożyć prawie 2 tys i kupić termomixa ??

Moim zdaniem bardzo dobry pomysł z tego rodzaju prezentem, o ile oczywiście wiesz, ze młodzi są zainteresowani tego rodzaju urządzeniem, sama używam TP-6 i jestem bardzo zadowolona i przyznam ci się, że patrząc na stosunek jakości, przydatności i ceny, to nie szukałabym niczego innego. W przypadku Thermomixu płacisz przy podobnych funkcjach za markę i to że byli pierwsi. Podam ci przykład, naście lat temu kupiłam TM-21 Używałam, owszem dosyć często, nie mniej pękł mi zaczep dociskowy pomiędzy kielichem a jego pokrywkę. Bez niego nie można było uruchomić urządzenia, na tamten sac serwis chciał skasować (wymiana całego kielicha) jak pamiętam coś około 1000zł. Teraz jak przeglądałam Allegro można kupić sam mechanizm zaczepu za 100zł A takie rzeczy, jak zaczep nóż mają prawo się czy uszkodzić, czy po prostu zużyć. Więc kupując tego rodzaju urządzenie, patrz też na kwestię części do niego, dlatego jak napisałam wyżej teraz kupując zdecydowałam się na Cobbo

Gość Kucharzyca

My z mężem gotujemy bardzo często i bardzo duzo, ponieważ wiąże się to z naszym zawodem. Wiele lat pracowaliśmy na thermomix-ach i sprawdzały sie bardzo fajnie, teraz przy chęci wymiany na najnowsze modele przychamowala  nas nieco cena... a czytając opinie o usterkach zaczęliśmy szukac alternatywy i los chciał ze przypadkowo trafiliśmy na cobbo, po wypróbowaniu u mnie w cateringu przez ok 3 miesiące, mąż zadecydował że wyposarzy w dwa takie urządzenia swoje restauracje, polecam ten sprzęt jest na prawdę  profesjonalny!

Ja zdecydowanie polecam. Testowałam też inną firmę, ale Cobbo przebił wszystko.. warto kupić, solidna marka.