Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę pić kawy, alkoholu, jeść niczego z cukrem

Polecane posty

Gość gość

czy w mojej sytuacji bylibyście zadowolenie z zycia? :D najgorzej mi z brakiem kawy:(

Gość gość
up

Gość gość
strasznie ci współczuję. to nie życie - to wegetacja a co Ci jest?

Gość gość
biorę antybiotyk, chcę zapobiec grzybicy kurczę, może są osoby które lubią taka dietę? :D

Gość gość
na świecie jest pełno różnej maści świrów, ekoodchyłów itp. więc wcale bym się nie zdziwił a na marginesie, pierwsze słyszę, żeby przy antybiotyku nie wolno było pić kawy czy jeść słodyczy. alkohol rozumiem. Ja normalnie jem słodkie czy kawę piję z antybiotykiem i nigdy nic mi nie było

Gość gość
jak sie je antybiotyk to jest sie narażonym na grzybicę, dlaczego trzeba brac probiotyk i unikać cukru, białej mąki

Gość gość
E tam ,przesadzasz,wszystko mozna .

Gość gość
jak sie je antybiotyk to jest sie narażonym na grzybicę, dlaczego trzeba brac probiotyk i unikać cukru, białej mąki xx to są właśnie wymysły oczadziałych eko-oszołomów od "zabójczego" glutenu i mleka krowiego :D

Gość gość
to sa wymysły lekarzy specjalisto od siedmiu boleści nie brałeś probiotyku i grzybica na mózg sie rzuca :P

Gość gość
to sa wymysły lekarzy sama jesteś głupia; lekarze zalecają probiotyk, ale w życiu nie słyszałem, żeby jakikolwiek kazał unikać białej mąki i cukru w związku z antybiotykiem. Owszem to jest ogólne zalecenie, ale zdrowej zbilansowanej diety

Gość gość
wczoraj byłam u lekarza i zalecił unikac słodyczy przy antybiotyku, widzę, że odwiedziłeś wszystkich lekarzy świata i ogólnie znasz sie na wszystkim