Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Andrzej9931

moja dziewczyna

Polecane posty

Gość Andrzej9931

Witam. Ludzie jestem ciekawy czy to ze mna jest problem czy z moja narzyczona, przepraszam za bledy ale mieszkam za granica dawno nie pisalem po polsku. Jestesmy ze soba 3 lata uwazam ze ona sie zmienila odkad sie poznalismy nie pokazywala siebie jako mala slodka kochajaca dziewczynke a teraz dla mnie mozna powiedziec ze jest zolza zawsze wszystko jest nie tak, najelepiej sie czuje w pracy bo mam swietdy spokoj. Kupowalem jej czasami jakies ciuszki to zawsze musialem oddac bo sie jej nie podobaja wiec ostatnim razem poprostu dalem jej pieniadze £150 zeby sobie kupila jakies zeczy, wiec ja ostatnio sobie kupilem 2 koszulki i afery bo nic nie kupilem jej, mowie jej ze zawsze jak cos jej kupie to sie jej nie podoba i musze oddawac. Wiecznie ma jakis problem z moja rodzina bo nie odpowiada jej ze spytaja sie jak tam dzisiaj bylo w pracy, czy co tam u twoich rodzicow, to samo z moja mama nie uwazam ze jak moja mama idzie na zakupy i sobie chce cos kupic to ma tez obowiazek cos kupic jej. Ona chyba nie dorosla nie umie zyc bez swoich rodzicow non-stop by u nich siedziala, ja umiem zyc bez swoich rodzicow nie potrzebuje ich co 2 dzien mam swoje zycie. Jak jej wszystko wczoraj wygarnolem bo mam juz dosc to czasla drzwami od mojego samochodu ze zamek wylecial strzelila focha po czym po godzinie wrocila i sie nie odzywa. Coraz bardziej mam myslei ze jesli sie z nia ozenie to spiepsze sobie zycie, ale powiedzcie mi czy to moze ze mna jest cos nie tak? pozdrawiam wszystkich

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować