Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakosz Rozkoszy 69

Nasze perwersje, fetysze itp. Jakie uprawiamy?

Polecane posty

Gość Smakosz Rozkoszy 69

My z żoną kochamy się także wtedy, gdy ma okres, lubię też jej wtedy wylizywać piczkę ☺ Uwielbiam pieścić i lizać jej stópki - najlepiej z tym kobiecym delikatnym zapaszkiem po całym dniu i jak mi masuje członka nóżkami. Super robi mi loda i chętnie smakuje spermę i połyka. Lubi też na twarz. Uwielbia anal, początkowo była niechętna, ale teraz sama prosi, a ja kocham lizać jej odbycik, wkładać język, palce do środka. Ostro zapinam ją w kakaowe oczko. Po analu bierze do buzi, potem się całujemy, tak samo jak po waginalnym i po lodziku i minetce. Moja ukochana sika na mnie, na twarz, do buzi i na całego, a ja piję jej siki. Generalnie lubimy ostry i długi seks oraz eksperymentować. A Wy?

Gość Smakosz Rozkoszy 69
Dodam, że samo całowanie się po tym jak lizałem jej o***t, piczkę z soczkami lub krwią, czy stópki albo piłem mocz oraz jak ona mi brała do buzi albo przyjmowała spust to coś pięknego. W ogóle urozmaicony hardcore'owy seks i otwartość na nowe doznania umacnia i zbliża ☺

Gość gość
Albo gdy ja mam w ustach jej soki a ona moją spermę i całowanie mmm...

Gość gość
Raczej uzależnienia. Te seksy to przed twoim czytaniem Biblii czy po? Ona to przed kościołem i Komunią Święta to robi czy po?