Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rejna

Depilacja laserem diodowym jak wygląda?

Polecane posty

Gość Rejna

Cześć, zastanawiam się nad depilacją nóg laserem diodowym bo wkurza mnie codzienne golenie, a niestety trzeba się golić bo mamy lato. Nie wiem jak wygląda cały ten zabieg więc może któraś z was korzystała i może mi go mniej więcej przedstawić?

Gość gość
zadzwon do jakies kliniki medycyny estetytcznej wydaje mi sie, ze powinni ci udzielic informacji.

Gość Rejna
Początkowo tak chciałam, ale u mnie w Krakowie jest pełno klinik i salonów. A jak już zadzwonię to wolę się umówić niż rezygnować.

Gość donia87
robiłam taki zabieg laserem palomar vectus i efekt już po pierwszym razie widać. tutaj masz linka który opisuje jak to wszystko wygląda: http://vesuna.pl/laseroterapia/laser-diodowy-palomar-vectus-trwale-usuwanie-owlosienia/ . oczywiście musisz się liczyć, że to będzie kilka zabiegów a nie jeden. chodzi o utrwalenie efektu. na twoim miejscu jednak zadzwoniłabym i się spytała jak to wygląda, ja zabieg robiłam w czerwcu w vesunie na dobrego pasterza, bo mieli akurat fajne promocje na ten zabieg. wydaje mi się że i tak powinnaś zadzwonić bo chodzi o to, że jest lato i jak już się opalałaś to świeża opalenizna nie jest wskazana przed robieniem zabiegu.

Gość Ulma
Też chciałam się tak wydepilować, ale mam cukrzycę i niestety lekarka mi nie pozwoliła na taką depilacje. Pozostaje wosk albo maszynka :(

Gość gość
Donia, a gdzie poddałaś się temu zabiegowi? W Bonarce czy na Dobrego Pasterza? Jestem na stronie Kliniki Vesuna i właśnie nie wiem do której filii się zgłosić.

Gość donia87
ja byłam na Dobrego Pasterza, ale wydaje mi się, że w obu punktach wykonują ten zabieg. może do nich zadzwoń i się zapytaj.