Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyscie wygrali duza kase przyznalibyscie sie komus?

Polecane posty

Gość gość

jesli tak to komu?

Gość gość
Chyba nikomu

Gość gość
Nie,nawet rodzinie (ze względu na bezpieczeństwo) kiedyś stażysta w pracy opowiadał mi jak u niego na wsi facet wygrał chyba 2 mln zł.w lotto(ok 15 lat temu) tak się chwalił,że jego żonie twarz pocieli, on pobity kasę ukradli(nie pamiętam czy dzieci "oszczedzili "?)

Gość gość
nawet partnerowi?

Gość gość
Nawet a może tym bardziej partnerowi. Nie wiesz co kasa robi z ludzi? Ja swojego znam więc nie powiedziałabym mu do momentu gdybym rozdzielila to na kilka kont(w zależności od sumy),poszlabym do notariusza i wszystko zapisała w razie mojej śmierci i zaznaczyła,że nie zamierzam się zabić etc. Normalnie bym żyła swoje robiąc po cichu. Mam kilka bliskich osób ale tak od razu bym nie splacila ich kredytów czy coś. Na pewno pomoglabym anonimowo jakiemuś choremu dziecku. O Boże chciałabym wygrać. Ale wiecie jak to jest w Polsce można wygrać i być milionerem do pewnej sumy. Później może zajac się wami ktoś z obecnej mafii trzepakowej a jak przekroczycie większy próg to może się Wami zająć ktoś z prawdziwej mafii.

Gość gość
Tak,powiedziałbym mężowi i rodzicom.Nikomu więcej.

Gość Kobieta po trzydziestce
Mężowi. I tyle . Nikomu więcej. Moi rodzice mają długi język , wiec zaraz by rozniesli po calej rodzinie a tesciowie kazali by oddać czesc kasy szwagierce bo wg ich mniemania ona tak ciężko pracuje a tak krucho u nich z finansami a my kasy mamy jak lodu bo z nieba nam spada.

Gość gość
Mężowi i mamie.