Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj synek uderza glowka w drzwi i bil sie kilka razy glowie...zalamka

Polecane posty

Gość gość

Prosze napiszcie mi, ze wszystko w porzadku z moim synkiem... Ma roczek, wychodza mu zabki, zrobil sie troche nerwowy. Ostatniio zdarza mu sie uderzac glowka w drzwi, kanape, lozeczko, nie mocno, ale bardzo sie przestraszylam....w internecie znalazlam hasla: autyzm i padaczka. Poza tym wydaje sie ze wszysyki jest ok. Czy jakies dziecko tak robilo?

Gość gość
ja tak robiłam, jak mnie ktoś zwyzywał, że głupia jestem, egoistyczna i zła, to się biłam po glowie i cięłam żyletką po brzuchu. Autoagresja, nienawiść do samej siebie

Gość gość
a jak miałam 5 lat i się rodzina ze mnie śmiała, to tłukłam drzwiami przez 5 minut, tak nie lubiłam być w centrum uwagi, albo się bałam, że ze mną coś nie tak

Gość gość
ale w nocy ściągałam majtki, dotykałam łechtaczki i już mi ciśnienie schodziło

Gość gość
mama zdzierała ze mnie kołdrę, mówiąc, no wstawaj już, ile będziesz spać, a ja się zakrywałam, bo cała golusieńka i macałam się cały poranek pod kołdrą

Gość gość
Czy jest tu ktos normalny?

Gość gość
ty nigdy nie łapałaś się za głowę jak bolało? Nie miałaś ochoty uderzyć w coś czołem przez migrenę? Boli go i sobie z tym nie radzi. Nic mu nie będzie. Rok to stanowczo za mało żeby podejrzewać autyzm

Gość gość
Możesz zgłosić się do poradni psychologiczno-pedagogicznej w Twojej okolicy i poprosić o rozmowę z psychologiem. Posłuchaja Ciebie, obejrza synka. To nic nie kosztuje,będziesz spokojniejsza.

Gość gość
M oj syn też tak robił, teraz ma 7 lat i ma stwierdzono ZA

Gość gość
Robił to mój syn, jego kuzynka i kuzyn. Mają teraz po 18 lat i nic im nie jest. Kuzyn ma jakieś tiki, ale nic strasznego. Pozostała dwójka zero dziwactw.