Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy kto艣 pomo偶e mi schudn膮膰? Sama nie dam rady, potrzebuje wsparcia, wsp贸lnej motywacji. Nie mog臋 ju偶 na siebie patrze膰, jestem ogromna.....mam 176 cm i 99,9kg tyle pokaza艂a mi wczoraj waga. B臋d臋 stawia艂a sobie ma艂e cele, na pocz膮tek 89kg do wrze艣nia bo na pocz膮tku waga szybko spada.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja stosuje tabletki Slimunox. Pomog艂o. Odk膮d szuka艂am czego艣 skutecznego nacie艂膮m si臋 z 10x. Teraz na Slimunox waga w koncu spada tak jak powinna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No pain no gain
Hej. Ja odchudzam sie od pocz膮tku czerwca czyli ju偶 p贸艂torej miesi膮ca. Dla mnie to duzo bo nigdy nie uda艂o mi sie tyle wytrzymac. Ubrania luzniejsze, a skora na tylku I udach g艂adka jak nigdy. Nie mam wagi wiec nie wiem ile waze. Moj rozmiar to gora 40-42 d贸艂 42-44. Moj cel to rozmiar 38. Staram sie jesc zdrowo i uwa偶a膰 na porcje. Co do 膰wicze艅 to na pocz膮tku cwiczylam serie po 7 minut z Lucy wyndham-read, do znalezienia na Youtube.naprawde polecam, my艣l臋 ze to wlasnie pozwolilo mi zbudowac t臋 konsekwencje. Teraz 膰wicz臋 bardziej intensywnie, prawie codziennie godzinke na si艂ce bo za 3 tygodnie jade z facetem nad morze. Je艣li chcesz mo偶emy si臋 tu motywowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No pain no gain
I jaki masz plan autorko? Poukladalas sobie wszystko w g艂owie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie :( w艂a艣nie jem p膮czka z nadzieniem r贸偶anym , a na 艣niadanie by艂 kawa艂ek pizzy z wczoraj.. dobi艂am do 100kg..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez zjadlam pizze na sniadanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To chyba podszyw !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To najgorsze co mog艂a艣 zrobi膰. Podczas odchudzania nie wolno siega膰 po takie tluste przek膮ski. Je偶eli nie masz motywacji do si臋gania po zdrowe przek膮ski, to zacznij sobie zamawia膰 diet臋 pude艂kow膮. Nie b臋dziesz musia艂a wtedy chodzi膰 po zakupy i nic nie b臋dzie ci臋 kusi艂o. Ja na diecie z Optimal Fit schud艂am 10kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Majka T
W moim przyasku problemy z odchudznaiem znik艂y jak obok diety i 膰wicz臋艅 zastosowa艂am Foreverslim. Spr贸buj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzeczywi艣cie Slimunox dzia艂a i to na naprawd臋 zadowalaj膮cym poziomie. Uda艂o mi si臋 straci膰 ca艂膮 nadwag臋 dopiero kiedy bra艂am te tabletki. Sama wiecznie co艣 podjada艂am, mia艂am ochot臋 na s艂odycze, przy Slimunox takich problem贸w nie by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arleta

Ja jestem z siebie bardzo dumna da艂am rad臋 schudn膮膰.Wspomaga艂am si臋 Slimunox ale od siebie te偶 wiele da艂am.Pilnowa艂am diety 膰wiczy艂am i dzi臋ki mojej ci臋偶kiej pracy uda艂o si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwona

Sprawdzi艂am na sobie skuteczno艣膰 Slimunox.I niezmiernie jestem zadowolona bo zadzia艂a艂.Schud艂am tyle ile zamierza艂am bez 偶adnych przykrych niespodzianek.Wygl膮dam i czuje si臋 zupe艂nie inaczej ni偶 p贸l roku temu.

Udost臋pnij ten post