Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny wcale nie lubią wysokich facetów

Polecane posty

Gość gość

Większość młodych dziewczyn jakie widzę prowadza się za rączkę z kurduplami podobnego wzrostu, a pełno wysokich facetów jest samotnych

Gość gość
nie zwiazalabym sie z facetem, ktory ma mniej niz 185cm ;)

Gość sargon
To zależy. Jesli facet jest wysoki ale sylwetką przypomina 15 latka to nie lubią. Ale jeśli jest dobrze zbudowany i nie wygląda na sterydowca to długo samotny nie będzie.

Gość gość
Lubia o to z 90% woli wyzszego od siebie.

Gość gość
Musi być wyższy bo jak kobieta założy szpilki będzie głupia sytuacja.

Gość 193 wzrostu
19:24 ja nie zwiazalbym sie z toba. ;)

Gość gość
szczerze , żadna nie nie da kosza fajnemu facetowi bo nie ma 190 cm wzrostu :D:D

Gość gość
Dla mnie wzrost to podstawa, założę szpilki i jak to wygląda? Facet ma wyglądać na silnego i dającego bezpieczeństwo a to się bardzo wiąże ze wzrostem :)

Gość gość
20:22 tulko, zeby byc dla kobiet fajnym, to trzeba miec 190+

Gość gość
20:25 bedziesz szla za raczke ze seoim dryblasem patrzac sie na niego maslani oczkami, az tu nagle wyskoczy eam kird**el z bronia i go skasuje, i tyle bedzie z tego poczucia bezpieczenstwa spowodowamego wysokim wzrostem. :D to sie moze sprawdzalo i bylo wyznacznikiem 50 000 lat temu, ale teraz...? No ale kobiety wciaz w jaskini...

Gość gość
gość dziś buahahahaha, tak tak , a na tego kurdupla z bronią wyskoczy dryblas z bazuką, a potem jeszcze smok zza rogu wyjdzie...:D aleś błysnął teorią, aż mi panele z wrażenia zaskrzypiały :D Facet ma być wysoki i wyglądać jak facet a nie skrzat spod krzaka i tyle w temacie.

Gość gość
nie każdy 190 cm wzrostu facet jest fajny i dobry

Gość gość
Ja mam kolegę ktory ma 195 cm wzrostu i odpowiednią posturę (wcale nie kulturysty) i zawsze na imprezach jak z nim tanczę to nikt się nie odwazy podejsc, a jak jakis facet ktory niekoniecznie jest w moim typie zaczyna się koło mnie krecic to wystarczy, ze kolega podejdzie i juz goscia nie ma :) Tak, ze cos w tym jest :)

Gość gość
20:17 Dla zagubionych owieczek i tlenionych pustaków wysoki wzrost to priorytet hahaha „dający poczucie bezpieczeństwa” buhahaha czujesz niebezpieczeństwo jak idziesz ulica z facetem o podobnym do twojego wzroście ? :D

Gość gość
Wysocy to roochacze straszni, pustaki im podbijaja ego i myślą, ze są niewiadomo kim a większość chodzi jak na szczudłach i wyglada jak duże straszydło hahaha To tak jak z dużymi cycami

Gość gość
Mój mąż ma 190cm i atletyczne ciało (takie geny). Podoba się kobietom i to bardzo. Jego brat, który jest kopią męża, ale wzrost 177 już nie robi takiego wow!

Gość gość
21:24 No i jesteś zdradzana buhaha

Gość gość
21:38 pocieszaj się dalej!

Gość gość
22:01 Dlaczego koleś miałby się pocieszać? Może laski lecą na jego ładna buźkę haha Znam kilku wysokich baranów i są to typowe barany, pustaki i roochacze, puste blondi im się podpisują pod zdjęciami buhaha a oni są aroganccy i chamscy. „Idealni” faceci

Gość gość
193 wzrostu dziś 19:24 ja nie zwiazalbym sie z toba. oczko.gif x A co mnie to obchodzi? Ja mam meza, swoją drogą wyzszego od ciebie kurduplu ;)

Gość gość
Kobiety lubią wysokich mężczyzn!!!!