Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarinaPress

Dziewczyna sponsorowana...

Polecane posty

Gość MarinaPress

Witajcie. Przybywam do was z dosyć kontrowersyjnym tematem. Jako szesnastolatka byłam świadkiem, jak jedna z moich starszych koleżanek, nazwijmy ją Mają, umawiała się z mężczyznami, którzy w zamian za wspólne podróże z pikantnymi szczegółami, za upojne noce, za nawet zwykłe spotkania płacili jej nie małe pieniążki!!! Nie było tak, że stała pod latarnią i czekała na sponsora, na szybki numerek za 200 zł... oni byli zawsze przystojni, zawsze mieli tak na prawdę "to coś" w swoim wyglądzie. Nigdy nie próbowałam się w to mieszać. Zawsze gdzies tam po prostu się temu przyglądałam z perspektywy opowieści Maji. To była normalna dziewczyna, kompetentna, ogarnięta, przyjacielska. Nic jej nie brakowało ani umysłowo, ani fizycznie. Nigdy mi się nie narzucała z tym tematem jeśli chodzi o to by mnie chciała gdzieś wciągnąć. Strasznie się tylko zawsze bała, żebym na pewno nikomu o tym nie wspominała. Dbała o swoje życie prywatne i kiedy też zakochała się w chłopaku to przerwała umawianie się ze sponsorami, mimo tego, że można powiedzieć, była na tym "stratna". Pozornie jednak stratną, bo straty były jedynie finansowe... Nie mam z nią już takich relacji jak kiedyś i boję się poruszać z nią tego tematu również dlatego że kazała mi jakiś czas temu o tym zapomnieć... Mniej więcej wiem co i jak ale jednak nie mam żadnego w tym doświadczenia. Mam dlatego małą prośbę...jestem w mega dołku finansowym i kredyty nie wchodzą w grę. Chciałam zapytać dziewczyn obeznanych w temacie sponsoringu. Jak się za to wziąć? Na co uważać? Może mężczyźni którzy byli w takim układzie, mogą też się wypowiedzieć? Byłabym bardzo mega wdzięczna.... Potrzebuję wskazówek, co, gdzie i jak.. gdzie mogę szukać wskazówek? Jak dbać o bezpieczeństwo? Mam 24 l.

Gość gość
Pomocy szukaj w psychiatryku kretynko. :O dobrze, ze wole dziewice.

Gość MarinaPress
Ja myśle, że za takie odpowiedzi podziękuję. Po za tym to nie jest odpowiedź na pytanie.

Gość gość
Wejdź na stronę https://sponsoraszukam.pl Lub http://www.szukambogatego.pl Najprościej przez neta. Ja miałam sponsora przez 2 lata. Mając 19 lat. Jak się zabrać? Przeszukaj anonse, może ktoś Cię zainteresuje. Spotkaj się na kawę, jednak pamiętaj o neutralnym miejscu. Poza tym ustal stawkę tygodniową/miesięczna lub od spotkania przez maile. I to na co się zgadzasz. Co lubisz. Co Cię kręci.

Gość gość
Jak głęboki ten dół?