Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dominika 080245

Czy to ciąża ? Proszę o pomoc :(

Polecane posty

Gość Dominika 080245

Witam :) bardzo chcialam prosić was dziewczyny o pomoc ponieważ mam 18 lat i wiem ze są kobiety bardziej doświadczone na tym forum od roku biorę tabletki antykoncepcyjne 1 moje tabletki były to - yasmin następnie zostały zmienione na belara których jestem już na 6 opakowaniu. Od 4 tygodni kocham się z moim chłopakiem , sex jak do tej pory był zawsze bez końca „w środku „ ostatnio zdecydowalsmy się na to aby doszedł pierwszy raz we mnie Tabletki biorę codziennie , nie zdażyło mi się zapomnieć ani pominąć jakiej tabletki Ustaliłam sobie 20:00 na zażycie jej , przyznam nie zawsze stosuje się do tej godziny ale tabletkę mam zawsze zażyta tego samego dnia Wracając do tematu , w sobotę byłam na imprezie rodzinnej na której zatrulam się jakimś jedzeniem i dostałam biegunki było to 7 lipca o godzinie 24:30 ale tabletka zażyta o 20 Następnego dnia kochalam się z moim chłopakiem bez końca w środku 8 lipca , A 9 lipca miałam dostać okres w poniedziałek Okresu nadal nie widać 0 objawów takich typu ból brzucha który zawsze mi towarzyszył Lecz nie stresowałam się bo okres mam regularny i zawsze przychodził we wtorek czyli 10 lipca ,w tym przypadku aż do teraz ... od poniedziałku jestem w dużym stresie płaczu nie potrafię jeść i spać bo czuje ze coś jest nie tak Dziś mamy środę (3 dzień -7 dniowej przerwy )czyli 11 lipca okresu nadal nie widać ze stresu podejrzewam jest mi już niedobrze ciagle latam siku o godzinie 11:00 rano dostałam dziwnego plamienia które nigdy nie zdażyło mi się było ono koloru brązowo czerwonego dziwnej konsystencji . Uradowana mówię super jest okres .. ale było to mylne ponieważ było to jednorazowe plamienie i więcej już nic nie nastąpiło został tylko biały śluz jakby w ogóle miało okresu nie być .. później naczytałam się w internecie ze podczas okresu temperatura pochwy powinna się zmniejszać a znowu w ciąży wynosi koło 37-37,5 Wiec już z załamania zmierzyłam i okazało się ze moja temperatura wynosiła 37,1 Czy jest możliwe abym była w ciąży ? Co oznacza te plamienie jeżeli nigdy nie zdażyło mi się nigdy taka sytuacja ? Co powinnam zrobić ? Proszę o pomoc jestem już załamana to nie wiek na dzieci a starałam się zawsze być zabezpieczona Bardzo się martwię Proszę o wyrozumiałość :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować