Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta !; Jak z 66 kg schnąć do 50 kg ?

Polecane posty

Gość gość

Mam niecałe 170 cm wzrostu chce skutecznie schudnąć . Jak schudnąć szybko i na stałe? Co mogę jeść oprócz warzyw, owoców i gotowanego mięsa? Co ćwiczyć.

Gość gość
Kobieto systematyka i swoje, biegaj co 3 dzień na 5 kilometry i ćwiczyć 2 razy każdego dnia mięśnie brzucha i to da ci efekty zamiast tłuszczu będziesz miała mięśnie a tłuszcz ci się spali , trzymanie nóg nag ziemią przez 4-5 minut jest ciężkie albo robić nożyce i masz spięcia brzucha to jest ciężkie ale efekty pamiętaj być systematyczna w tym wszystkim tak jak chodzisz do pracy to ma być dla ciebie jak powietrze że trenujesz

Gość gość
Jedz tylko warzywa przez 3 tygodnie

Gość gość
Tylko mam biegać i ćwiczyć brzuch? Co powinnam jeść?

Gość gość
Dieta baletnicy jest idealna

Gość gość
Na mnie brykac tzn poćwiczyć samiec 180 :classic_cool:

Gość gość
obetnij se nogi

Gość gość
Hmmm 170cm i 50kg to dopiero będziesz pìękie wyglądała,jak szkieletor.

Gość fijołek99
U mnie były ćwiczenia na YT, dużo owoców i warzyw i iqgreen na lepszy metabolizm. Od roku waga jak spadła tak stoi. Z 84 kilo jest 61.

Gość gość
A bierzecie do tego coś na oczyszczenie? Chyba by wypadało, prawda? Na stronie https://sklepagnex.pl/pl/c/Blonnik-Witalny-Oczyszczajacy/65 jest bardzo fajny błonnik witalny, to z pewnością oczyści Twój organizm. Podczas odchudzania powinniśmy pamiętać, że nasz organizm będzie domagał się pewnych składników i powinniśmy mu je dostarczać, ale niestety, ze względu na nieregularne odżywianie - powinniśmy zakupić coś na oczyszczenie.

Gość gość
Moim zdaniem jak masz wzrostu 170 cm a wagę 66 kilo to bardzo ładnie wyglądasz i z perspektywy BMI masz prawidłowa wagę a jak schudniesz BMI będzie w skali niedowagi.... Ale, jeżeli chcesz te kilka kilo jeszcze schudnąć i nie narazić organizmu na straty zamów dietę pudełkową z cateringu Victory Diet http://victorydiet.pl i włącz jakieś ćwiczenia i będziesz wyglądała jeszcze lepiej.