Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda kobieta która waży powyżej 70 kg

Polecane posty

Gość gość

Wygląda źle. Nie ważne czy niska czy wysoka. Niska to taka kuleczka a wysoka wygląda jak babochlop. Prawdą jest, że wysokiej łatwiej utrzymać szczupłą sylwetkę.

Gość gość
Ja jestem niska i utrzymuje szczupłą figurę. Stała waga przy moich 158 cm to 50 kilo bez wahań ponieważ trzymam dietę. W końcówce ciąży ważyłam 58 kilo i czułam się po prostu ciężka, właśnie jak taka kulka chociaż waga rozłożyła się tylko na piersi i brzuch.

,,Moim zdaniem" - polecam serdecznie te dwa słowa. Założę się, że treść tego tematu to nie jest oficjalne stanowisko 100% ludzi żyjących na tym świecie :D

Gość gość
Nie wygląda źle. Nie każda. Są gusta i gusciki :-) piękność to rzecz względna:-)

Gość gość
Ja jak waze powyzej 60 to czuje sie jak wieloryb. Najlepiej czuje sie z waga 54 przy wzroscie 170. ale ostatnio mialam depresje co za tym idzie objadam sie i niestety waga poszla w gore

Gość gość
waga 54 przy wzroscie 170 x To jest niestety niedowaga.

Gość gość
dużo zależy od budowy. Ja najlepiej się czuję i najzgrabniej wygladam przy wzroście 170 z waga 70-72 kg. I to nie tylko moja opinia. jak ważyłam 60-65 to byłam za chuda i jakaś taka za wielka sie wydawałam.

Gość gość
07:08 :) Klasa.

Gość gość
Niech waży i 90 kg jakąś ogromne piersi i tyłek a zero brzucha wygląda ok, wiadomo że nie ma co liczyć na smukłe nogi wtedy ale nie jest źle. Gorzej wyglafa ta co waży 65 a zero piersi tylko wystający bebech

Gość gość
dużo zależy od budowy. x Dokładnie. Zależy również od masy mięśni, kości, tkanki tłuszczowej. Jedna osoba waży 64 i wygląda jak galaretka, a druga 72 i pupa twarda jak u Jagienki, że jak siędzie, to orzecha rozgniecie ;) Proporcje, o których ktoś napisał poniżej też są istotne :)

Gość gość
Dokładnie jak się wszystko równo rozkłada i nie ma brzucha to i 90 może ważyć, najgorsze figury to nogi patyki i duży bebzun, a takie się zdarzają i przy 50 kg.

Gość gość
Figura klepsydry musi być przy każdej wadze

Gość gość
Ja źle wyglądam przy wadze 58kg i wzroście 170,wyglądam kluskowato, ale mam koleżankę która waży 70kg przy wzroście 167 i wygląda świetnie....sama waga nie jest wyznacznikiem wyglądu

Gość gość
Typowo Polskie podejscie, ocenianie czlowieka przez pryzmat wagi i wygladu, mieszkam od lat za granica i za kazdym razem jak wchodze na jakis polski portal, wszedzie mnostwo hejtu opartego na braku tolerancji. kazdy wyglada jak chce i jak moze, jak ktos sie zle czuje ze swoja waga lub wygladem to cos z tym robi lub nie i nie wasza sprawa zeby to oceniac, tylko teraz juz za pozno, bo powyrastaliscie w postkomunistycznych donach gdzie brak tolerancji byl standardem i to co pisze jest dla was belkotem czlowieka z innej planety. sredniowiecze !!!

Gość gość
Tylko i wyłącznie proporcje się liczą. I zgadzam się z powyższym, że tragicznie wygląda wielki brzuch bez talii i chude nogi. A jeszcze gorzej jak baba jest szersza w barach niż w biodrach.

Gość gość
A Ja wlasnie sie najlepiej czuje z taką wagą. 1.70 wzrostu. W ogole wydaje mi sie ze waga to pojęcie względne, mam szczuplejsze koleżanki i śmiem stwierdzić że wyglądam lepiej od nich. Mam też jedną która waży sporo więcej ale dziewczyny, jakie ona ma ciało to szok. Napięte, sprężyste, ani grama celulitu mimo że wg kalkulatorów ma chyba z 20kilo nadwagi. Widać tę nadwagę, nie powiem że nie, ale wygląda super.

Gość gość
8:35 Każdy wygląda jak chcę a ja jak każdy mam swoje gusta i mogę pisać co mi się podoba a co nie. Nie podchodzę do ciebie na ulicy i nie mówię że jesteś tłusta, chcesz być to bądź, a ogólnie na forum mogę pisać co chcę.

Gość gość
Autorka ma rację. Grube baby są ohydne. Gdzie wy widujecie te kloce, ważące 90 kg, mające jednocześnie płaski brzuch i jędrny, kształtny tyłek? Przecież to nierealne. Tak, wiem wiem.... wy tak macie buahahahaaa

Gość gość
Ja waze 80 kg i mam płaski brzuch, wciecie w tali i jeden tyłek, mam 170cm

Gość gość
dziś waga 54 przy wzroscie 170 x To jest niestety niedowaga. Ooo Co za głupoty gadasz wskaźnik to 18.69 PRAWIDLOWY. Pewnie jesteś jedną z tych opaslych przypadziwcow na jedzenie wiecznie "na diecie" :-O

Gość gość
dziś Typowo Polskie podejscie, ocenianie czlowieka przez pryzmat wagi i wygladu, mieszkam od lat za granica i za kazdym razem jak wchodze na jakis polski portal, wszedzie mnostwo hejtu opartego na braku tolerancji. kazdy wyglada jak chce i jak moze, jak ktos sie zle czuje ze swoja waga lub wygladem to cos z tym robi lub nie i nie wasza sprawa zeby to oceniac, tylko teraz juz za pozno, bo powyrastaliscie w postkomunistycznych donach gdzie brak tolerancji byl standardem i to co pisze jest dla was belkotem czlowieka z innej planety. sredniowiecze !!! Ooo Jasne, tylko szczupły nie zaczyna zawsze ta wojenke z zazdrości zaczynają grube osoby. To skoro tak mówisz to można wszystko pod to podciągnąć. Ktoś jest rudy, ma małego f albo małe piersi. Ludzie ogólnie tacy są, interesują się czyimś życiem bo ich własne leży i kwiczy. Ale nie można gloryfikowac otyłości,anoreksji i ogólnie odchylen (patologii). Miłego dnia Polaku za granicą...

Gość gość
Na forum czy nie na forum, po cholere omawiac czyjs tylek??? nie macie wlasnego???

Gość gość
no a Ja uważam , że najlepiej to być szczęśliwym bo widzę na około kobiety nie doskonałe , uśmiechnięte , szczęśliwe , kochane I takie jak ja mimo , że każdy mi mówi super wyglądasz to non stop tylko mam kompleksy i chciałabym coś zmieniać :-o w sobie A mam sąsiadkę pewnie waży koło 100 , tak 160 w kapeluszu i lata w leginsach wszystkich ma w doopie .

Gość gość
70 to nie jest jeszcze taka tragedia bo można się fajnie ubrać i wyglądać , ale 90 kg przy 160 - 170 cm to już masakra I to jest moje zdanie :-)

Gość gość
Ja niestety się spasłam przez problemy osobiste i zdrowotne, ważę 75 kg przy wzroście 164 cm... Noszę rozmiar 40-42, gdzie góra to najczęściej 40, a nawet 38, bo ramiona mam szczupłe i ręce, biust też nie za duży, rozm. c... Najwięcej niestety poszło w tyłek i w biodra, na brzuchu też oponka jest... Jeszcze 3-4 lata temu ważyłam 50-52 kg i wyglądałam idealnie, wcale nie jak anorektyczka, jak tutaj piszą. Ale też zależy, czy ktoś ćwiczy, moja znajoma ma wzrostu 162cm i trenuje na siłowni, nie ma zbędnego tłuszczu, a waży 60 kg.

Gość gość
"Co za głupoty gadasz wskaźnik to 18.69 PRAWIDLOWY." x Nie takie głupoty...0,19 do niedowagi... x "Pewnie jesteś jedną z tych przypadziwcow" x Nie wiem co to za twór.

Gość gość
wskaznik BMI to bzdura, bo mi pokazuje ze moglabym wazyc nawet do 68 kilo, no sorry - ja wazylam 70 rowniutkie na koniec ciazy I bylam wielka Ja mam 164 cm ,waze obecnie - 3 lata po porodzie - 57.5-58 kg I jest OK. przed ciaza zwykle bylo 55-56. ale kazdy ma inna budowe. moja kolezanka, mojego wzrostu, wazy az 65 kg. czyli 7 wiecej niz ja I uwaga - ma grube uda, ale ma 8 cm mniej w talii niz ja. I bardzo ladny brzuch ma, serio. jej "idzie" w nogi, mi w brzuch, jak juz.

Gość gość
dziś waga 54 przy wzroscie 170 x To jest niestety niedowaga. Ooo Co za głupoty gadasz wskaźnik to 18.69 PRAWIDLOWY. Pewnie jesteś jedną z tych opaslych przypadziwcow na jedzenie wiecznie "na diecie" pechowiec.gif xxx ja mam 160 cm i waga 54 , a nawet 56 to waga dla mnie zupełnie dobra, przy której wyglądam szczupło. Miałam tez 49 kg, ale to już było za mało, wyglądałam jak dziewczynka a nie jak kobieta z biustem itp. Dlatego z własnego doświadczenia sądzę ze mając 170 i ważąc 54 wygladasz chudo