Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. chodź ze mną

Polecane posty

Gość gość

Tam... Wiem, że twoje koleżanki nie chcą cie zostawić tu samej. Moi ludzie są obok, mogą zrobić im kawę, Żartowałem, nie spytałem nawet o imię, Mój błąd, czasem błądzę, ale już nie margines. Twój wzrok tak na mnie działa, Nie zauważyłem nawet, że mój drink jest pusty. Nie drocz się tak mała, Wiem, że miałaś w planach dzisiaj się z tego wykruszyć, Skoro tak trudno się wyzwolić na co dzień, A nie da młodziej się wyglądać za te kilka wiosen. Zróbmy coś, nie widziałem takiej sztuki od lat, Niby dawno już wstałem, ale pomóż mi wstać Wśród nas nie ma przecież tych kamer, Chociaż sam bym uwiecznił tu na niej. Nie ma szans, by powtórzyć to nawet, Dlatego chce to dziś Chodź ze mną tam, Gdzie nie widzą nas inni, Nieważne, że poznałaś mnie dziś. Chodź ze mną tam, Nie czujmy się winni, Nie mówmy o tym im nic

Gość gość
Okej, spójrz, nie napisze listu Ci, Ale mogę zrobić hit on nas zbliży dziś. Mam inny styl, nie to, że chce Ci zaimponować, Pokaż mi jak się ruszasz, bym mógł sie wkomponować, ej! Fruniesz jak motyl, żądlisz jak pszczoła, Sugerujesz, że zepsuje cie jak suniesz się popatrz, Czemu mówisz o zasadach mi? Znam je na pamięć. Pytanie ile tobie zajmie pozbycie się manier. Czuje świat pod stopami, jestem na fali, Jeśli lubisz mode świeć "mam armani". Zrozum, robię duże rzeczy, Więc lubię duże rzeczy Bierz mnie na ten dom, dom, Pokaż mi,czy umiesz grzeszyć Fajne masz siodło w tych dżinsach, skarbie, Ale fajniej byś trzęsła nim będąc na mnie, w domu . W Ciemną noc nikt nie stroni od pokus, I może nie jak feel, ale będziesz chciała mnie poczuć, To do później.

Gość gość
Eweliny tu nie ma, Ewki tez a Elka z kolei woli tamten swiat niz ten

Gość gość
Facet, masz problem z kobitą czy tylko udajesz

Gość gość
To pewnie kobieta pisze, albo sama ta cała E.

Gość gość
Złoty środek mądrzy uznają, Ela taka jest.

Gość gość
A czemu ty ją tak testujesz?

Gość gość
Bo ją kocha Tylko co po tej miłości...

Gość gość
Rzeź wołyńska to ludobójstwo!!! Tak!!!

Gość gość
Stary dziadek ,zeby mu wypadly ,w kolanie lupie ,ale ciagle siedzi i w internecie dłubie. Postaraj się lepiej ,bo te rymy częstochowskie odstraszaja ,a na samą mysl o tobie ,obrzydzenie bierze! Czeka kiedy demencja Cię dopadnie ,klocem juz sie bawisz ,z resztą powinno pójść łatwiej

Gość gość
Jeżeli się ,aż tak domagacie ,może was pogonić !,Może być jeszcze lepiej tutaj ,niż w grudniu i w styczniu na magii .......jezeli tylko chcecie! Robotę, też mieć bedziecie ,warowac będziecie dzień i noc ,bo pewności mieć nie będziecie z czym wystrzeli .No wprawdzie pozakladacie blokady ,ale ona też ma sposoby ,żeby je ominąć ,nie jest chlopem panszczyznianym ,nie przywiazana do 1 czy dwóch Ip

Gość gość
kocham i kocham... E.

Gość gość
autor juz zajety przez druga E.

Gość gość
ewer

Gość gość
zostaje tu gdzie jestem- w piekle już byłam:) poznałam kogoś więc co ci z tych testów? zapłacić pozostaje ( z tą doktorką nie byłam do końca szczera, więc wiesz że mało wiesz)

Gość gość
i co zatkało kakało:)