Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto bierze te chwilówki

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie reklamy chwilówek. W tv, w skrzynce sporo ulotek a skoro tak sie reklamują to ktoś musi to brać. Znacie kogoś kto brał takie pożyczki?????

Myśle,ze jest sporo takich osob tylko niekoniecznie chcą się przyznawać do tego, że biorą pożyczki. Nie jest to jednak powód do chwalenia sie. I zwykle dowiadujemy sie o pożyczce dopiero w sytuacji kiedy proszą o pomoc w spłacie ;) Swoją drogą to niektóre oferty nie są wcale takie złe https://twojapierwszachwilowka.pl/ Wiele firm oferuje coś takiego jak darmowa pierwsza pożyczka a są to praktycznie pieniążki do pożyczenia za free ;)

Gość gość
Hej, ja brałam pożyczke w Aasa (sprawdź ich stronę). Nie żałuję, bo raty raczej niewysokie, a firma "przyjazna" - normalne podejście do klienta, nie robią problemów jak inne firmy.

Gość Ik Ewa
Osobiście korzystałam chyba już z 10 chwilówek... :p one mają bardzo złą sławę, ale nie wygląda to az tak czarno. Wystarczy czytać umowę. Ja mam tak że na koniec miesiaca zawsze brakuje mi kasy, dosłownie 3-4 dni przed wypłatą. Wstyd mi ciągle brać od rodziny wtedy kase, więc szukam chwilówek za 0 zl, czyli oddaje tyle ile pożyczyłam. A nawet jeśli nie za zero złotych to prowizja za pożyczenie kilku stówek na 3-4 dni to są właściwie grosze.. także jak dla mnie dobrze mieć taką alternatywę. Z resztą, zaczęłam prowwazif bloga na ten temat. Taki informacyjny, z poradami na temat różnych chwilówek, aby nie dać się zrobić w balona. www.infokred.wordpress.com

Gość gość
Jest bardzo wiele takich osób. Najgorzej, kiedy te chwilówki biorą ludzie nieodpowiedzialni, którzy chcą spłacić inną pożyczkę kolejną chwilówką. Tego akurat ja sama nie szanuje. Ale czasami tak nam sie życie ułoży, że potrzeba nam dodatkowych pieniędzy. Jak masz od kogo pożyczyć to super, zazdroszczę. Ja akurat nie mam, muszę sobie radzić jakoś sama i tak też trafiłam na Kredyt1000. I jestem zadowolona. Żadnych ukrytych opłat, a bardzo szybka odpowiedź.

Gość gość
jkazdy normalny czlowiek, ktory ma konto w normalnym banku dostanie taka mala pozyczke z sensownym rozlozeniem na raty a nie pozyczasz 500stow bo ci brakuje, oddajesz bog wie ile za miesiac i znowu brakuje wiec kolejna pozyczka i tak co miesiac. tak, znam takie osoby i nie widze w ich zachowaniu zadnego sensu