Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niania straszy moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłam ze moja córka dziwnie się zachowuje. Często budzi się w nocy, ma jakieś irracjonalne leki. Mówiła ze boi się ducha. Oczywiście wytłumaczyłam ze nie ma czegoś takiego i w naszym domu jest bezpieczna. Podpadajace było dla mnie to ze nie pozwalała mi wyjsc do pracy, nie chciała się ze mną rozstać i zostać z niania. Wcześniej nie było takich problemów. Kiedy opowiadałam mojej mamie ta sytuacje powiedziała żebym zainstalowała kamerę. Po dlugoch oporach zgodziłam się chociaż miałam wątpliwości i czułam się jak szpieg. Na nagraniu zauważyłam nasza nianie która zarzuca sobie jasna narzute z kanapy na głowę i wchodzi do pokoju córki. Później wychodzi, zakłada narzute spowrotem na łóżko i biegnie przytulić córkę. Nie wiem już sama co o tym myśleć. Czy to jakaś zabawa? Nie wiem czy mam zapytać nianie wprost? Wtedy wyszłoby na jaw ze ja śledzę.

Gość gość
A Ty jesteś jakas nienormalna? Nie możesz op******ic tej wariatki, czyvczekasz na to, aż będziesz musiała iść z dzieckiem do psychologa?

Gość gość
Czy ta niania jest normalna? Porozmawiaj z nią natychmiast, jak mozna tak straszyć małe dziecko. To ze najpierw ja straszy udając ducha a potem biegnie pocieszać wiedząc ze powodem przerażenia jest duch jest chore.

Gość gość
Myślę, że rozmowa z nianią mogłaby pomóc, tylko jak wytłumaczyć to, że ją podglądałaś na kamerach? A z malutką udaj się może jeśli jeszcze nie jest za późno do jakiegoś specjalisty, psychologa dziecięcego?

Gość gość
No i widzisz jakie są skutki oddania dziecka pod opiekę obcej osobie. Chciałaś to masz. Niech do was dotrze to że opiekunki nie darzą waszych dzieci uczuciami i mogą z nimi zrobic co im sie podoba. Manipulować , straszyć, uczyć głupot.

Gość gość
Ciekawe co jeszcze robiła pod twoją nieobecność