Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż nadaje się tylko do seksu.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam męża, który jest wiecznym chłopcem. Chyba powinien być moim kochankiem a nie mężem, jesteśmy razem 10 lat, mamy trójkę dzieci. Ja mam 32 lata a on 28. Mam go tak serdecznie dość, jedyne co mu wychodzi to seks. Czy ktoras też tak ma? To była miłość od pierwszego wejrzenia, taka typowa. Teraz ja dojrzałym, on chyba nie... Czy jestem jakaś nienormalna? Że chciałabym by mój mąż był czasami ode mnie mądrzejszy?

Gość gość
Ciesz się, że chociaż do seksu się nadaje. Niektorzy to do niczego się nie nadają haha

Gość gość
Dokładnie :D Raczej nie liczyłabym na to, że znajdziesz faceta mądrzejszego od siebie, bo mądrzy faceci to bardzo rzadki gatunek ;)

Gość gość
A o co Ci do tego 3 dzieci z takim facetem?

Gość gość
najlepiej zostać dziadem przez 30stką :D żal mi twojego faceta, że ma taką jędzę w domu. Powinien ci zrobić embargo na seks, zebyś zmądrzałą trochę :)

Gość gość
Podstawowe pytanie- czy przed ślubem.oczu nie mialas? Nie widziałas jaki on jest?

Gość gość
ślubem gdybym mogła wybierać to bym wzięła inteligentnego zaradnego, uczciwego w zamian że seks był by bardzo rzadko , po co brać całego barana dla kawalka mięsa

Gość gość
Widocznie przed ślubem nie był istotny dla Ciebie jego charakter a jedynie pociąg fizyczny i motylki w brzuchu. Teraz ponosisz konsekwencje za swoje wąskie horyzonty myślowe. Jak sobie poscielisz tak się wyspisz, trzeba było patrzeć na całokształt