Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka to jest figura u Kobiety typ KLEPSYDRA?

Polecane posty

Gość gość
Noe wiesz ze kobiety tu pisza dla zwaly? Pustaku :P

Gość gość
To badz dalej otylym kolkiem... i miej watrobe zniszczona toksynami z duzej ilosci zlego jedzenia... Kazdy ma wybor. Teraz mozesz nie miec objawow, ale za pare lat wyjdzie to obzeranie sie byle czym...Poniszczysz sobie organy wewnetrzene, ale kazdy ma wybor.

Gość gość
Taka 100-70-100 tez bedzie klepsydra. Bo to tylko okreslenie tego jak sie tluszcz rozklada. To czy to zdrowe czy nie to inna historia. 70 w talii to nie jest duzo. To tak przy okazji

Gość gość
Tylko prawdziwe kobiety maja kraglosci i tylko takie pragna faceci!! koniec kropka!

Gość gość
Ja mam 96 w biuscie i biorach...to jest rozmiar 38. Wiec sie nie wypowiadaj chlopcycku ;)

Gość gość
Hej czytałam o tej figurze. Ramiona są na równo szerokie z biodrami :) to jest figura klepsydra. Tłuszcz odkłada się na całym ciele równomiernie do pewnego momentu, potem dużo tłuszczu wchodzi w ramiona i w cycki czyli masz grube ręce :P

Gość gość
gość dziś Ja codziennie jem ile się da i jestem załamana. Ważę 49 kg przy wzroście 173 cm. Nie mogę przytyć, a bardzo chcę, nogi mam jak anorektyczka, upał, a ja w długich luźnych spodniach, bo się wstydzę. Ktoś doradzi coś? x wcale nie jestes za chuda nie przesadzaj z ta anoreksja

Gość gość
To zle czytalas. I nie. Nie u kazdego rozklada sie tak samo. Dlatego niektore kobiety maja male biusty, a inne duze :P

Gość gość
Ty wyzej to przeciez bzdrura... Klepsydra to smukla sylwetka, z ladnym ecieciem w tali, bisut, pupa odstajaca- to jest klepsydra. a nie rece jak u pudziana prawie...

Gość gość
Niestety nie kazdej bylo dane, miec kobiece wciecie w tali...

Gość gość
Niestety nie masz racji. Oczywiscie smukla klepsydra wyglada lepiej, ale ruba klepsydra tez istnieje. Tak jak istnieja grube gruszki. Chodzi o proporcje tego jak tyjesz.

Gość gość
Widać że g****o wiecie a się sadzicie :D odstajaca dupa nie jest brana pod uwagę. Widzieliście klepsydre z piachem? Bo chyba nie.

Gość gość
Do mnie nie pisales jeszcze :) moge byc wedlug ciebie gruba. Mnie tak taka figura pasuje. Przynajmniej mam czym oddychac

Gość gość
Jak najbardziej odstajaca pupa, ale nie typu szafa, tylko fajna kragla, nie plaska, sklada sie na klepsydre.

Gość gość
Juz wezcie to monroe za przyklad. Nawet jak sie roztyla to dalej miala te same proporcje. Bo cm przybywalo jej wszedzie po rowno :D

Gość gość
No niekoniecznie ale widzę że się rzucają te ktore maja fajne cycki i odstajace d**y. One najczęściej uważają że mają kobiece figury :D

Gość gość
Przeciez niewiele kobiet moze pochwalic sie wystajaca pupa fajna, nie plaska i nie dupa-szafa. Niewiele kobiet moze pochwalic sie pieknym kobiecym wcieciem w tali.

Gość gość
Ciekawe jaki ja mam typ figury, tylko kogo by tu się zapytać?

Gość gość
A twoim zdaniem to nie jest fajna figura? :D

Gość gość
Tylko otyle kobiety sa najbardziej kobiece!

Gość gość
gość dziś Ja mam 96 w biuscie i biorach...to jest rozmiar 38. x nieprawda.rozm38 to M i ma 88 w biuscie. ty masz prawie 100 to na bank bedzie rozm 42/44

Gość gość
A mój stary mówi że ja mam figurę kołek :) :) nie wiem czy on nwprawde tak mówi czy specjalnie bo zazdrosny.

Gość gość
i je byle co ;)

Gość gość
Nie. Rozmiar m. Jak material bardzo sztywny to 40 na biust - ale cala reszta 38 :)

Gość gość
Boże co za kretynki. Takie tematy zawsze budzą "kontrowersje"... Po centymetrach i wadze wy już wiecie że ktoś wygląda jak chudzielec albo grubas... Naprawdę ciemnogrod. I prawda jest taka że częściej te które są otyle albo wyglądają jak koce ubite wytykaja chudym a nie odwrotnie. Gruba prędzej skomentuje szczupła przy ludziach niż odwrotnie.

Gość gość
A jakie macie nogi? Jakie stopy? Pewnie stopy duze jak u chlopa...

Gość gość
Jak hobbit.

Gość gość
Kazdy madry facet chce kobiete ktora odzywia sie madrze i karmi swoje dzieci madrze, a nie byle czym...

Gość gość
Nie wiem po co prowokujesz. Przeciez wiem jaki rozmiar nosze :) 96 biodrach i w biuscie dla doroslej kobiety to nie duzo. Raptem miseczka DD/E