Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z kumplem

Polecane posty

Gość gość

Proszę o szczerą opinie i podpowiedź co mam z tym zrobić. Zaczęłam spotykać się z kolegą, którego znam odkąd pamiętam. Od kilku lat często spotykaliśmy się na imprezach, wyjazdach, bo mamy wspólnych znajomych. Po alkoholu było między nami kilka zbliżeń, ale zawsze następnego dnia ustalaliśmy, że tego nie było. Każdy żył swoich życiem, miał swoje związki. Od jakiegoś czasu oboje jesteśmy sami i zaczęliśmy się spotykać sam na sam. Nie wiemy co mamy z tym zrobić. Jak jestem z nim czuje się super, on o mnie dba i wgl wszystko. Z drugiej strony jak jestem sama dopadają mnie wątpliwości czy nie stracę dobrego kumpla jak coś nie wyjdzie. On mówi, że teraz nie wie czy potrafi wejść w kolejny związek. Chciałam go od siebie odciąć, żebyśmy od siebie odpoczęli to powiedział, że nie wytrzyma. Totalnie nie wiem co robić. Jak macie podobne historię to proszę opiszcie.

Gość gość
Uprawiacie seks?

Gość gość
Też kiedyś zakochałem się w koleżance, ale ona mnie nie chciała. Nasza przyjaźń przez to się rozpadła. A jeśli chodzi o was to mieliście więcej szczęścia. Jesteście parą. Zakochaliście się w sobie nawzajem.