Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak radziliscie sobie z rozwodem

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą 4 lata,2 po ślubie.Nie mamy dzieci .Ranilismy się chociaż nam na sobie zależy.Niezgodnosc charakterow.Nie było alkoholu,zdrady.Jest mi ciężko.Maz już nie chce rozmawiać,wyprowadził się.Ja jakoś może to przeżyje.Moja mama jest w złym stanie psychicznym,nie radzi sobie.Placze,rozpaczą nie wychodzi z domu.Boje nie się o nią.Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
on nie chce rozmawiać bo ma inną. Serio jakby Cię kochał to byście się dogadali mimo wszystko i to właśnie sobie mów

Gość gość
ze jakus jeden kolo z miluarda cie nie chce?! kazdy tak ma i zyje i ma na to wyjechane my wszyscy normalni Potrafimy zyc sami!

Gość gość
Nie chcę bo awantur było miliony.Nie ma innej.jest w rozsypce.Rozmawialam przez telefon.Nie chodzi do pracy,jest na zwolnieniu.Nie wytrzymaliśmy tych kłótni psychicznie.

Gość gość
Znaczy że słaby zawodnik z niego , nie ma czego żałować , on ucieka od zwykłej kłótni ? Haha a co by było gdybyś dostala raka albo się dziecko chore urodziło , ktos kto nie przechodzi najprostszej proby nie przejdzie też ciężkiej

Gość gość
Bredzisz autorko. Jeśli ludzie naprawdę się kochają to nie rozwodza się z powodu awantur. Jeśli nie było zdrady, przemocy, pijaństwa, a jest miłość to ludzie walczą, próbują się dogadać mimo awantur. Ja jestem że swoim mężem 7 lat (3 po slubie) i wierz mi, że kłótnie są u nas na porządku dziennym. Pozew piszemy przynajmniej raz w miesiącu. Charaktery zupełnie inne, ale żadne nie potrafi odpuścić i rozwód z powodu ciągłych kłótni nie wchodzilby u nas w grę, bo się bardzo kochamy. Gdyby naprawdę mąż Cię kochał, nie chciałby rozwodu z powodu ciągłych sprzeczek. A jesli jednak kocha to ochlonie i wroci

Gość gość
Nie ma nic gorszego gdy ktoś jest uparty.Obawiam się,że nic z tego nie będzie.Rozwod muszę załatwić sama.

Gość gość
Takie jazdy po dwóch latach ? Po co był Tobie ślub z kimś, kto zupełnie Cię nie rozumie..?

Gość gość
Rozwod boli, po roku sie zdziwisz ze potrafisz bez niego zyc. Tego kwiata jest pol swiata.

Gość gość
07:15 Czyli się nie kochacie. Po 2 latach ślub, po 2 latach rozwód - fakt zakonczcie to, bo jeszcze jesteście dzieciuchami, które nie dorosły do zwiazku ;-)

Gość gość
Czy macie doświadczenia,że osoby takie w obliczu rozwodu będą chciały się zmienić?

Gość gość
Lepiej wcześniej to zakończyć nie mając dzieci i zobowiązań.Później będzie tylko gorzej.

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
spróbowałabym ochłonąć, na spokojnie porozmawiać, naucz się tego - bo zapewne Wasze kłótnie to krzyk. nie rezygnuj z małżeństwa, po rozwodzie kokosów nie ma a często żal, że nie zrobiło się wystarczająco, by naprawić relacje.

Gość gość
Ja bym chciała. Tak masz rację, krzyk i złośliwości. Mąż się wyprowadził. Obawiam się, że nic z tego nie będzie. Słucha rodziców, którzy bez względu na wszystko są za nim. Gdyby nawet wbił mi nóż w serce powiedzieliby, że jest wrażliwy, a ja go sprowokowałam. U nich w rodzinie liczą się tylko oni, nikt więcej. Nie mają znajomych, są samowystarczalni.