Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki czy imponuje wam to gdy dziewczyna może duzo wypić?

Polecane posty

Gość gość

Jw.

Gość gość
Jako kobieta odpowiem, nie to nie jara facetow tylko niedojrzalym kobietom sie tak wydaje

Gość gość
Zawsze gdy obracam się w jakims mieszanym towarzystwie to widze ze facetom to sie podoba i dla mnie to troche dziwne no bo po 1 Taka kobieta drozej wychodzi bo wiecej alko trzeba kupic 2 zanim sie upije ochota moze minac A taka co malo wypije nie dosc ze szybciej sie upije czyli taniej wyjdzie to i szybciej moze stac sie latwiejszym "celem"

Gość gość
Nigdy mi nie imponowalo chlanie na umor. Nie jestem abstynentem, pare razy w zyciu sie porzadnie nabzdryngolilem. Jednak zawsze mnie smiech bral, kiedy kktos sie przechwalal, ile to nie wypil... i to wczoraj to wiecej nie przedwczoraj, no i w ogole, to 2 polowki, chopciaz po pierwszej cwiartce juz sie film urwal... Z jednej strony straszne bajkopisarstwo, z drugiej... szybko sie nauczylem, ze pic tez trzeba umiec, co to za przyjemnosc zalac sie w trupa i absolutnie nic nie pamietac, albo 3/4 "imprezy" przytulac sie do kibla? Przynajmniej mozna zweryfikowac niektore bajki, wtedy przechwalki znajomych z litra maleja do niecalej polowki:D

Gość gość
Tak imponuje to dzieciom w wieku dorastania i ewentualnie alkoholikom. Raczej dziwi że kobiety tez maja spust i piją wódkę. Ale co w tym dziwnego to nie wiem.

Gość szry
co ma imponowac w duzo pijacej dziewczynie? co w ogole ma imponowac w zazywaniu uzywek? chyba ze dzieciakom, przeciez to takie "dorosle"...

Gość gość
jak kobieta chce sie przespac z facetem to nie potrzebuje wodki a jak nie chce to nawet autobus pelen piwa nie pomoze. I tyle w temacie.

Gość gość
Mnie odrzuca. Mozepic, ale mało, mniej niz ja. Ja w ogole wodki nie tykam.

Gość gość jaromirrr
Mnie też odpycha.. Generalnie lubię jak kobieta potrafi dobrze zająć się berełkiem ;-)

Gość gość
Up

Gość gość
Wypije wszystko :)

Gość gość
Zawsze gdy obracam się w jakims mieszanym towarzystwie to widze ze facetom to sie podoba x to czas wyjść z tej patologii , w której chłopakom po prostu podoba sie tak pijaca laska bo myslą ze jest imprezowa, czyli docelowo łatwa

Gość gość
Nie zostawi nic dla mnie :(

Gość gość
Imponuje. Śmieszne są laski, które już po jednym piwie są zakręcone.

Gość gość
Nie lubię jak kobieta pije

Gość gość
Każda pijana kobieta jest żałosna i aseksualna. Chyba że byśmy to zrobili razem by były kocie ruchy.