Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz złamał nogę pacjentce...

Polecane posty

Gość gość

Witam. W dniu dzisiejszym moja babcia została przetransportowana do szpitala na zlecenie lekarza rodzinnego. Powodem skierowania do szpitala był ból nóg. Kilka lat temu babcia miała wypadek na jego skutek odbyły się operację obu nóg, ale wszystko było dobrze. Od marca zaczęły się problemy z chodzeniem. Lekarze kierowali nas od jednego do drugiego, rezultatów brak. Dzisiaj babcie wysmiano na Izbie przyjęć, że przyjechała z bolaca nogą... Lekarze zachowywali się bardzo wulgarne, skierowano ją na przeswietlenie, gdzie jeden z pielegniarzy tak nią szarpał, nie mógł sobie z nią poradzić bo był sam. Doszło do złamania kości w udzie, babcia choruje na osteoporoze I jej kości są bardzo słabe. Później przyszedł i ja za to przepraszał. Lekarze jak i pielęgniarki na oddziale, gdzie leży są bardzo miłe i chodzą jak w zegarku. Dodam iż wcześniej gdy babcia była na tym oddziale byli bardzo mało sympatyczni. Lekarz twierdzi, że to złamanie było stare i w momencie gdy miała robione przeswietlenie odnowilo się I to nie jest wina tamtej osoby. Jednak zastanawia mnie fakt dlaczego tamten pracownik przyszedł ja przeprosić, bo rzadko się to zdarza w Polsce. Obecnie babcie czekają dwie operacje. Pragnę się dowiedzieć czy ktoś z Was był w takiej sytuacji? Jak postępować teraz z lekarzami? Straszyć ich sądem czy może odpuścić? Liczę na jakieś porady ;)

Gość gość
Boże to się w głowie nie mieści... Nie straszyć tylko pozwać do sądu, nie można nikomu bezkarnie złamać nogi!

Gość gość
Narazie nie chcemy się zbytnio uchylać, ponieważ babcia musi mieć przeprowadzoną operację w tym szpitalu