Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no to która chętna??

Polecane posty

Gość gość
Ile ma cm słodziaku ( wygląda na 10-12cm - ja akurat lubie mniej więcej takiej :P )? stulejke masz? bo główki chyba nie możesz odsłonic :D

Gość gość
to cie zaskocze bo ma 15 z małym hakiem , schodzi normalnie tylko nie ściagałem

Gość gość
skoro o długości mowa, wystarczy 15 ?? czy troche za mało?

Gość gość
szczerze to ten nie wygląda na wiecej niż 13cm, ale wierze Ci na słowo ;) Ja preferuje 12-14cm, dla mnie to ideolo rozmiar, na co i po co mi duża pałka. Więc tak, 15cm spokojnie wstarcza

Gość gość
huuu ale ulga, boje sie że jest troche za mały, więc 15 cm wpełni by was zaspokoiło???

Gość gość
Nie masz co się bać, zdecydowanie 15cm jest wystarczajace. Średni pindol w polsce ma 13cm i tak, więc wiesz ;)

Gość gość
miło, podniosłaś mnie troche na duchu heh

Gość gość
cieszę się bardzo, że mogłam pomóc ;)

Gość gość
fajnie tak samemu ze sobą pisać, stulejarzu? :classic_cool:

Gość gość
:D

Gość gość
samemu ze sobą?? masz chyba jakis problem

Gość gość
pisałem wam wczoraj i pare dni temu o moim penisie, mowiłem ze byłem u lekaży od począdku mi mówili ze to stres, ale uparłem sie zrobiłem komplet badań i wyszło czarne na białym tak jak oboje myśleliśmy(jak jestem sam np.tak jak teraz to osiągam pełny wzwód na same myśli bez dotykania ) więc prosze mi powiedzieć czy tak działa nie sprawny huj???? mam problem przy dziewczynach, a teraz do sedna ,napisałem wam to wszystki a wy dalej myślicie swoje, myslicie ze lekaz mnie okłamał!!!!!!!!!!!! i ze jednak mi nie staje, ja p*****le, co trzeba miec w bani?????? teraz nawet jak sie kiedys ogarne to nigdy juz nie mam szansy na żadną dziewczyne, bo wszystkie myślicie ze mi nie staje i nie będzie, dlatego napisałem całą prawde!!! ale wy dalej swoje (dziękuje ,będe musiał sie zabić. bo rodzina to moje najwieksze mazenie

Gość gość
zadna juz mnie nie zechce bo wymyśla cie ciągle zeby było na że mi nie działa(sprawia wam to przyjemność czy jak?????) napisałem całą prawde tylko dlatego że chodziły o tym plotki i chciałóem napisać jak jest, a teraz sie zabić musze

Gość gość
nie moge juz wytrzymac z tym ze tak myslicie(przyjemność wam to sprawia????) mam zdjęcia i papiery, moge nawet kurwa pokazać, nie da sie tak zmanipulować badań, lekaze tego nie robią ja p*****le

Gość gość
zrobiłem to zebyście wiedziały jak jest, pomyślcie sobie po co miałbym kłamać jak prawda i tak by wyszła na jaw, to jest proste ze zadna dziewczyna nie spędzi zycia z impotentem

Gość gość
ja nim na szczescie nie jestem ale kurwa mac tylko ja to wiem a takie ploty chodzą i co nie powiem to wiecie swoje

Gość gość
bym sobie nawet nie mażył kurwa mać jak bym był nie sprawny(co to za zycie z takim flakiem)

Gość gość
TO ZE TAK MYSLICIE MNIE TAK STRASZNIE BOLI , chyba najbardziej!!!! plus jest taki ze wszystkie inne kompleksy odchodz ą w zapomnienie!!1 chociaż tyle

Gość gość
zadna juz nigdy mnie nie bedzie chciała bo sie bedzie bała!!!! suuuuuuuper

Gość gość
tak strasznie bym wam wszystkim to chciał pokazać,ale k***a jak????????

Gość gość
to jest k***a mac szczęście w nieszczęściu, bo jestem totalnym DOOOOOOOOWNEM!!!!

Gość gość
i wiem ze jest mały(15)cm , pietnastka nigdy nie będzie jak 20, i brzydki, sa zdj na innej stronie, ale moze wystarczy kiedys ktorejs , przynajmniej dobrze staje, tylko sie oswoic bede musiał

Gość gość
kiedys mialem takie straaaaaszne kapleksy na temat mojego pena w sensie ze jest maly i bzydki ,PLUS JEST TAKI ZE TA ,,IMPOTENSCJA'' ZMIATA Z POWIESZCHNI ZIEMI TE I DUUUUZO INNYCH KOMPLEKSÓW!!!

Gość gość
DOBRZE WIEM DZIEWCZYNY JAKA SIET PRAAAWDA ztymi k****ami i waszymi odczuciami, 18 to jest takie min, do zaaaajebistej satysfakcji, taka prawda chłopaki!! tak to właśnie czują, mniejszym zadowolisz ale nie tak jak duzym!!!

Gość gość
trzeba jakos zyc heh

Gość gość
od 18 zaczyn a sie naprawde ossssstra jazda , 15 ,14 i mniej nawet polowy z tego nie mają od 18 zaczyna sie prawdziwe ......j****ie, no ale coz pomazyc sobie moge

Gość gość
a po ciąży, CHLOPAKI, jestesmy jak kaleki ponizej 18, ale zadna laska wam tego nie powie, JA ZNAM PRAWDE NA WIEKSZOSC TEMATOW KTORE CHCE ZNAC

Gość gość
to tylko kilka traum ktore przedstawiłem, jest ich okolo197, jezeli sie tylko nie zabije to przerabianie tego wszystkiego zajmie mi minimum 5,6 lat, wiec mam czas zeby sie ogarnąć, trzeba sie ,,oszczędzać'' bo nigdy nie wiadomo heh , tacy ludzie jak ja mają p********e ale co poradze, dzis w takim swiecie zyjemy

Gość gość
z pomoca było by ze 4 razy szybciej , ale kto takiemu swirowi pomoze do k***y nedzy, ADIOS!!!!