Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna pijana dupa sprzedana

Polecane posty

Gość gość

A ze Polki lubią wypić to potem dają d**y na prawo i lewo i mówią ze nie są szmatami

Gość gość
A co Ciebie to tak boli? Jej doopa, jej sprawa :) Niech każdy najpierw zacznie od oceny własnego postępowania, zamiast wyrywać się do krytykowania innych.

Gość gość
Bo mamy takie właśnie społeczeństwo które wpaja kobietom ograniczenia, dopiero jak alkohol zwolni hamulce zaczynają spełniać swe fantazje. Nawet w związkach czy z mężem dopiero po pijaku kobieta pokazuje na co ma ochotę

Gość gość
A ci mały rwie do facetów

Gość gość
prawda znana od dawna ale co ma do tego płeć czy nacja? - dlatego ja Polka pije tylko w swoim towarzystwie bo moja dupa nie jest tania i na sprzedaż. Który z facetów przyzna się że dał d**y po alko? żaden bo to wstyd

Gość gość
Faceci rzadko dają dùpy, raczej geye. Ale mi się kilka razy zdarzyło obudzić koło kaszalota lub brzyduli ...

Gość gość
pijanemu facetowi jedno czy robi mu dobrze facet czy kobieta i z której strony ta dziura:)

Gość gość
Alkohol pomaga przełamać nieśmiałość. Kiedyś na imprezie całowałem się z najładniejszą dziewczyną w szkole. Byłem w szoku gdyż to ona chciała abym ją pocałował. Byłem nietrzeźwy, ona też. Ja nigdy nawet nie marzyłem o tym żeby ją pocałować gdyż ona miała chłopaka. Nigdy bym tego nie zaproponował jako pierwszy. Jednak to ona wyszła z inicjatywą. To była jedna z najpiękniejszych chwil w moim młodzieńczym życiu.

Gość gość
Kobiety po pijaku dają tym którym na trzeźwo by nie dały faceci bzykają te od których na trzeźwo uciekają. Wstyd dla faceta to tak się spić że mu nie stanie szczególnie gdy trafi mu się super laska.

Gość gość
Kiedyś wylądowałem w łóżku z dziewczyną, którą poznałem dwa dni wcześniej podczas wycieczki do Saksonii. Braliśmy udział w imprezie zakrapianej alkoholem.To działo się w uroczym hotelu w małej niemieckiej miejscowości k. Drezna. Miałem 23 lata. Ona 18. Podczas imprezy poczuliśmy do siebie pociąg. To się wyczuwało. Słowa były zbędne. Spotkaliśmy się w moim pokoju. Wcześniej ona ubrała seksowną koszulkę nocną i gdy weszła do mojego pokoju nie miała już pod tą koszulką majteczek. Dalszych szczegółów nie opiszę gdyż to nie dział erotycznym. Gdybyśmy byli trzeźwi nie doszłoby do tej sytuacji. Niczego jednak nie żałuję. Przeżyłem miłą i rozkoszną przygodę,której nigdy nie zapomnę.

Gość gość
10.57 No to ja jestem chyba wyjątkiem. W młodości sporo balowałem. Przeżyłem różne sytuacje z gatunku tych damsko męskich. Pieściłem się po pijaku z ładnymi i przeciętnym dziewczynami. Nigdy jednak nie odpuściłem do sytuacji intymnej z dziewczyną, która mnie w ogóle nie pociągała. Raz nawet uciekałem przed dużą dziewczyną, która mi się nie podobała, a która otwarcie przyznała, że chciała się ze mną całować. Ona nie dość że była duża, a takie mnie nie kręcą, to miała bardzo dominujący charakter. Tego to już u dziewczyn nie nawidzę.

Gość gość
Do 10.57 Kiedyś na imprezie obmacywałem dziewczynę, która na trzeźwo niezbyt mi się podobała. To znaczy nie była paszczurem, ale nie była też zbyt ładna. Nie chciałbym takiej partnerki na stałe ze wzlędu na wygląd jej twarzy. Reszta była w porządku czyli nie wysoka, szczupła, zgrabna, małe piersi. Na imprezie popiliśmy. Podczas tańca ona zaczęła się do mnie kleić. Przytulaliśmy się. Rozpiąłem jej stanik i głaskałem jej piersi. Musieliśmy jednak przerwać pieszczoty gdyż zaskoczył nas mój kumpel, który nagle wszedł do pokoju. Może to i dobrze? Różne rzeczy mogły się później wydarzyć, a ja wtedy byłem już w związku z dziewczyną. Z tego mogły by być duże problemy. Skończyło się na drobnych obmacywankach.

Gość gość
Polki to dupodajki, po pijaku wychodzi ich prawdziwa natura. K***y i szmaty, tyle w temacie.

Gość gość
Jaka jest różnica między matką Polką a wyuzdaną nimfomanką???? - dwa promile :)

Gość gość
nie wiem , zawsze dawałm po trzeźwemu .hahahah. po pijaku to mogę dać w łeb jedynie

Gość gość
Miałem w szkole średniej koleżankę, na którą mówiono dziewica orleańska. Wyznawała pogląd, że do ślubu nikomu nie da. Ona nikomu nie dała się nawet dotknąć. Miała fajny biust, ale można było tylko pomarzyć o dotykaniu go. Ona utrzymała się ze swoimi poglądami aż do matury. Po maturze podczas jednej z imprez w domu kolegi, zauważyłem ją w pokoju na poddaszu z moim kumplem z klasy. Ostro się obmacywali i całowali. Oczywiście byli nietrzeźwi. Byłem w szoku. To było niewiarygodne. Jak on to zrobił, że pozwoliła mu obmacywać jej cyce? Prawda wyszła niebawem. Rozmawiałem na ten temat z tym kumplem po imprezie. Powiedział, że ona się upiła i wyznała mu miłość, że czekała na niego przez dwa lata, a on się nie domyślił,że go kochała. Wstydziła się wyjść z inicjatywą i dlatego ukrywała uczucie przez tak długi okres. Gdy się pieścili podczas imprezy ona nawet zdjęła korale z szyi aby łatwiej mu było pieścić jej cycki. Tak więc uczucie i alkohol zrobiły swoje. Twierdza padła.

Gość gość
Facet pijany przez geja ......y.

Gość gość
Autor ma racje widać to po innym temacie jaka nacja im pasuje. Kolumbiczycy, meksykanie i tego typu dziwolągi:D

Gość gość
Kolejny koniotrzep założył temat bo zazdrości innym że uprawiają seks. Żal.

Gość dan3891

Powiem wam prawdę bo trochę już chodzę po tym padole łez i dziewczyna pijana wie co robi w tych sprawach pod warunkiem że nie leży zalana w trupa 😜 i tak naprawdę to one nas wtedy wykorzystują dla własnych dziwnych potrzeb, dowartościować się albo dopiec obecnemu partnerowi by poczuć się lepiej by go ukarać itp. więc jak ktoś myśli że to jego zasługa to się myli i broń boże na trzeżwo myśli typu będę z nią lub z nim